Sofia Rocha a murit langa blocul ei. Cum a fost gasita vedeta de catre politie

Publicat: 27 Mar. 2019, 18:56 Vedete

Actrita a incetat din viata in resedinta pe care o avea in Costanera Avenue, San Miguel. Familia si prietenii apropiati sunt in stare de soc.

Sofia Rocha a murit langa blocul ei. Vedeta, cunoscuta si apreciata de publicul din tara sa, a cazut de la etajul 6 al blocului in care avea apartament. Vedeta Sofia Rocha a fost gasita pe trotuarul din fata cladirii, informeaza presa locala newsbeezer.com.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Acestia vor sa afle cauza mortii, nestiind daca vedeta a fost omorata sau s-a sinucis. Familia este devastata de aceasta veste si mama ei plange fara oprire. Cu 22 de ore inainte sa moara, Sofia Rocha a fost activa pe contul ei de Instagram.

Sofia Rocha a murit langa blocul ei

Sofia Rocha a fost văzută plimbându-se pe terasa apartamentului cu câteva minute înainte de a muri. In plus, a postat si o imagine cu ea, insotita de un mesaj pe care fanii l-au catalogat drept dubios. „O fotografie mai reală pentru cei care mă urmăresc. Nu zâmbesc mereu, am un caracter dificil, urăsc duminicile, îi am în telefon pe Garcia Lorca și pe mama mea. Doi morți”, a scris Sofia.

Acolo si-ar fi publicat datele pentru ca fanii ei sa o poata contacta. In urma cu o saptamana, Sofia Rocha a demarat un workshop pentru actori de toate varstele, la Centrul Cultural Britanic din Miraflores. Aceasta urma sa apara in cateva piese de teatru.

In ce filme a jucat Sofia Rocha

„The Watercolourist” (2007), „At 40” (2014) and „Maligno” (2016). A MURIT! Rafa a suferit un INFARCT in timp ce juca fotbal. Televiziunea e in lacrimi dupa el

You are in, Escándalo, Gamarra, Fedora, ‘Valiente amor’. A murit la ora 17.00. Ce s-a intamplat la ora 17.21 intrece ORICE IMAGINATIE!

Publicat: 27 Mar. 2019, 18:56 Vedete
Pe aceeași temă