Marele secret al mariajului dintre Printul Charles si Camilla Bowles. Au iesit la iveala toate detaliile ascunse

Publicat: 27 Mar. 2019, 16:00 Vedete

Printul Charles si Camilla formeaza unul dintre cele mai celebre si controversate cupluri din lume.

Cei doi si-au legat destinele la data de 9 aprilie 2005, avand o nunta fastuoasa cu aproximativ 800 de invitati. Poporul englez nu i-a acceptat, deoarece Camilla a fost mereu acuzata ca i-a uzurpat rolul Printesei Diana.

Printul Charles a inselat-o pe Printesa Diana, numita si Printesa Inimilor, chiar cu cea care acum ii este sotie, ceea ce a starnit o adevarata revolta in Marea Britanie.

Marele secret al mariajului dintre Printul Charles si Camilla Bowles

Marele secret al mariajului dintre Printul Charles si Camilla Bowles.

Chiar daca au trecut multi ani de cand Printesa Diana a decedat in mod tragic, intr-un accident de masina, oamenii nu au uitat-o si pentru ei ea ramane adevarata Printesa.

Printul Charles si Camilla, veri de-a noua

Putini stiu ca Printul Charles si Camilla s-au cunoscut in urma cu foarte multi ani, mai precis in 1970, in cadrul unei petreceri. Atunci au descoperit ca sunt inruditi: „Strabunica mea şi stra-strabunicul tau au fost iubiti. Ce parere ai despre chestia asta?”, i-a spus Camilla Printului Charles cand s-au intalnit.

Mai precis, Printul Charles si Camilla sunt veri de-a noua, fiindca amandoi se trag din Henry Cavendish, cel de-al doilea Duce de Newcastle, potrivit ancestry.com.

Insa nu doar poporul a fost impotriva relatiei lor, ci si Regina Elisabeta, care nu a participat la nunta lor. Motivul este simplu: cum aceasta detine rolul de sef al bisericii, nu a putut sa participe la ceremonie, stiind ca fiul sau i-a fost infidel Printesei Diana, dar si ca noua lui sotie a mai fost casatorita cu alt barbat.

Camilla Bowles si fiul ei drogat

Camila are un fiu provenit din prima ei casatorie cu Andrew Parker Bowle, numit Thomas Parker Bowles, nascut in 1974. Patru ani mai tarziu a venit pe luma si fiica acestora, Laura.

In adolescenta, Thomas a fost o mare bataie de cap si o reala problema pentru Camilla, care a incercat sa tina totul secret, fiindca acesta obisnuia sa consume droguri destul de des.

Sursa: Ok!Magazine

Publicat: 27 Mar. 2019, 16:00 Vedete
Pe aceeași temă