Larisa si Adrian, noapte impreuna la hotel! Ce s-a intamplat intre cei doi concurenti Puterea Dragostei

Publicat: 27 mart. 2019, 13:50 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Cei doi concurenti din cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, filmata in Turcia, au o relatie care nu mai e secreta. Concurentii par sa se iubeasca!

Larisa si Adrian, noapte impreuna la hotel! Cei doi au marturisit ca vor sa vada daca relatia lor va trece de testele din cadrul reality show-ului Puterea Dragostei. Tanara a fost pleacata din casa dragostei timp de o saptamana. Dar s-a reintors, spre surprinderea lui Adrian.

Larisa si Adrian au petrecut o noapte impreuna la hotel. Cei doi sustin ca nu au avut loc picanterii. Tanara a marturisit pentru wowbiz.ro ca au dormit separat, un lucru iesit din comun pentru un cuplu. Larisa sustine ca inima lui Adrian a inceput sa bata cu putere cand a vazut-o inapoi la Puterea Dragostei.

Larisa si Adrian, noapte impreuna la hotel

  • ”În momentul intrării mele în casă Adrian a fost extrem de surprins deoarece el nu se aștepta ca eu să revin La ”Puterea dragostei”, chit că eu eram în Istanbul… În momentul în care eu eram în brațele lui i-am simțit inima, mi-am dat seama cât de emoționat era, ba mai mult decât atât, i-au dat și lacrimile văzându-mă, acolo, în brațele lui.
  • Băieții s-au bucurat că am intrat în casă și au dansat în jurul nostru cât timp noi ne-am îmbrățișat și ne-am sărutat. Primul nostru sărut a fost imortalizat printr-un tablou în care noi ne-am semnat și ne-am pus amprenta mâinilor și care se afla pe perete în casa ”Puterea dragostei””, a marturisit Larisa de la ”Puterea dragostei”.

Cat timp ea a fost iesita din concursul Puterea Dragostei, Larisa s-a intalnit cu Adrian la un hotel din Istanbul. Cei doi sustin ca au dormit separat, spre surprinderea tuturor.

Larisa nu a facut dragoste cu Adrian

  • ”Nu am dormit cu Adrian în cameră. Am stat până târziu cu el, dar am dormit separat. Eu am mers la Istanbul ca să îl văd… M-a costat ceva această excursie, nu costuri exagerate, dar a meritat orice bănuț ca să pot să petrec timpul alături de Adrian și să mă liniștesc sufletește. Acum, că am intrat în casă, e și mai bine…
  • Nu, nu am făcut, până acum, dragoste cu Adrian. Îl aștept ca să împărtășim și asemenea momente, acasă. E normal să se întâmple și așa ceva, mai ales că suntem un cuplu, cred că e natural să vină și acel moment”, a mai spus Larisa.

Larisa de la Puterea Dragostei a facut VIDEOCHAT

Tanara si-a sporit veniturile din videochat. Aceasta sustine ca a reusit sa castige si 30.000 de dolari intr-o luna. Puterea Dragostei. Simona a fost asteptata de Bianca cu un cutit

  • ”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți…”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.
  • Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații… Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație…”, a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Adrian de la Puterea Dragostei, indragostit de Larisa

Publicat: 27 mart. 2019, 13:50 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă