Ce spune Bianca Comănici despre despărțirea dintre Livian și iubita lui: ”Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva”

Publicat: 01 dec. 2020, 15:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, Livian, fost concurent de la Puterea Dragostei, și iubita lui, Florentina s-au despărțit. După ce aceștia s-au separat, Bianca Comănici, fostă concurentă și fostă iubită a fiului lui Nelson, a reacționat.

Bianca Comănici, fostă concurentă în emisiunea ”Puterea Dragostei”, difuzată de Kanal D, a reacționat, după ce Livian Pop s-a despărțit de iubita lui. Timpul s-a dovedit a fi un profesor bun când vine vorba despre relații și nici Livian și Bianca nu au fost ”iertați”. Recent, fiul lui Nelson Mondialu și iubita, Florentina, s-au despărțit, iar fosta concurentă care a luat parte la emisiunea din Turcia a răspuns întrebărilor urmăritorilor de pe social media: ce consideră despre această separare.

„Nu ne pasă cine s-a despărțit de cine, el este același, pentru mine și pentru toată lumea. Greșeala este acolo, nu se poate să dea timpul înapoi, din păcate. Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el „am fost forțat, legat cu sfoară, și ținut în piviniță și a trebuit să stau acolo’, dar altfel nu există nicio explicație. Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva. Am râs, am glumit și noi pe story. Râdem că cine râde la urmă râde mai bine”, zice ea.

Livian și Florentina s-au despărțit

După o perioada în care lucrurile între cei doi nu au mai funcționat atât de bine, Livian a făcut pe rețelele de socializare anunțul despărțirii: „După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…”, este mesajul postat de Livian Pop, la secțiunea de stories de Instagram.

Sursă foto: captura video

Publicat: 01 dec. 2020, 15:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă