Ea e noua iubită a lui Livian, fost concurent ”Puterea Dragostei”! ”Terminați cu prostiile și nu mai judecați aiurea”

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:41 Vedete

Livian Pop, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua sa iubită, o tânără brunetă care arată demențial!

Livian și Bianca Comănici s-au despărțit recent, după terminarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”. Pe social media, fostul concurent a postat o serie de imagini alături de persoana la care ține, iubita lui brunețică care îi face ”concurență” fostei! Imaginile au strâns foarte multe aprecieri, dar și comentarii ”delicioase”.

”E ușor de judecat și de aruncat cu noroi ăntr-un om atunci când habar nu ai de fapt adevărul adevărat. Atâta tragedie și judecați omul ăsta de cine știe ce crimă a făcut. E o persoană liberă ca oricare alta să facă propriile alegeri! Zici că s-a sfârșit lumea la el și Bianca .. zici că el poate avea o altă relație decât cu Bianca… terminați cu prostiile și nu mai judecați aiurea! Bravo lupule gândește-te la fericirea ta! Ești singurul care o poate face în adevăratul sens al cuvântului și continuă să fii domn așa cum ai fost mereu ??”, este un comentariu care apare la una dintre imaginile lui Livian.

Tatăl Biancăi Comănici nu a fost de acord cu relația ei cu Livian

Tatăl Biancăi nu este foarte fericit de relația pe care o are fiica lui cu Livian.

”După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”, a  spus fosta concurentă.

Publicat: 15 Sep. 2020, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă