Am aflat! Este sau nu gravidă Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Publicat: 27 aug. 2020, 15:27 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Comănici a avut parte de o ”sesiune” de întrebări din partea fanilor la care abia acum a răspuns oficial! Toată lumea a întrebat-o dacă e gravidă, iar acum răspunsul a venit!

Bianca Comănici a avut o relație de iubire cu Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialu. Încă din cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Livian s-au îndrăgostit și s-au întors și împreună în România, după terminarea emisiunii, chiar dacă lucrurile ”scârțâiau” între ei. Bianca s-a mutat într-un apartament din București, acolo unde și Livian mai vine în vizită.

Întrebată dacă este gravidă sau nu, Bianca Comănici și-a deschis sufletul și a mărturisit că nu, deși și-a dori un copil. Ba chiar a și mers la un consult la un medic: „Este adevărat că am fost la un control medical, însă nu sunt gravidă. Știu că a tot apărut pe internet că aș fi însărcinată, dar nu, momentan nu poate fi vorba despre așa ceva, chiar dacă în viitor îmi doresc foarte tare să devin mămica”, arată Wowbiz.

Tatăl Biancăi nu s-a arătat fericit de relația fiicei sale cu Livian

Tatăl Biancăi nu este foarte fericit de relația pe care o are fiica lui cu Livian.

”După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”, a mai spus fosta concurentă.

Publicat: 27 aug. 2020, 15:27 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă