Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea Dragostei, cu fața umflată. Bruneta a ajuns la dentist!

Publicat: 17 aug. 2020, 09:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Comănici, fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, a ajuns la stomatolog cu fața umflată. Bruneta trece de ceva timp printr-o serie de transformări, iar una dintre ele este dantura!

Câștigătoarea primelor două sezoane ”Puterea Dragostei” a ajuns de curând la medicul dentist, după ce aceasta își dorește să își pună fatețe. Într-unul dintre vlogurile pe care le face, Bianca se arată de cele mai multe ori nemachiată la începutul videoclipurilor sale. Recent, ea a mărturisit că a mers la stomatolog pentru o serie de schimbări, având fața umflată. Mai mult decât atât, bruneta nu poate mânca, pentru că are probleme cu gingiile și recent a fost și anesteziată.

„Nu am apucat să mănânc prea mult. Sunt amețită de cap. Am anestezie acum la gură, de aia nici nu prea pot să vorbesc. Partea asta nici nu pot să o ridic, pentru că este amorțită.

Să vă arăt ce mi-am cumpărat eu. Am fost la farmacie, pentru că știți că am fost la dentist. Pentru că am probleme cu gingiile, pentru fațete am nevoie de retușuri, nu mă pricep eu, o să îl lăsăm pe domnul doctor să explice, dumnealui știe cel mai bine.

Mi s-a recomandat să mă dau cu ulei și să folosesc o periuță cât mai soft, sper să fie ok”, spune Bianca pe vlog, arată Cancan.

Tatăl Biancăi nu s-a arătat fericit de relația fiicei sale cu Livian

Tatăl Biancăi nu este foarte fericit de relația pe care o are fiica lui cu Livian.

”După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!”, a mai spus fosta concurentă.

Publicat: 17 aug. 2020, 09:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă