Bianca Comănici, fostă concurentă ”Puterea Dragostei”, trece prin momente grele: ”Sunt prea confuză, tristă și toate cele…”

Publicat: 22 Sep. 2020, 11:16 Vedete

Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, Bianca Comănici, a postat un mesaj pe rețelele de socializare un nou mesaj. Fosta concurentă nu pare să fie în apele ei, având în vedere că recent s-a separat de Livian Pop.

Chiar dacă încearcă să își nege sentimentele pe care le are față de Livian Pop, fostul ei iubit, Bianca Comănici a lăsat ”orgoliul” deoparte și a scris un mesaj pe rețelele de socializare.

„Am o stare foarte, foarte proastă de vreo câteva zile, de vreo trei zile. Am vrut să fac ceva live sau vlog, dar nu pot. Sunt prea confuză, tristă și toate cele.. După cum vedeți, nici nu prea am chef de vorbă, nu am chef de nimic.. Am văzut și niște chestii care m-au super deranjat și de acolo și starea mea.. Sunt multe chestii mici și mărunte care m-au deranjat în ultimele 3 zile. Oricât de mult am încercat eu să mă detașez, să mă distrez, să îmi ies din starea asta în care sunt, nu mai pot sa fac nimic. Efectiv, parcă s-a oprit timpul în loc și eu la fel”, este mesajul fostei concurente de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca scrie un jurnal despre Livian!

„Am început să imi scriu un jurnal si am hotarat sa scriu in fiecare seara despre toate sentimentele pe care le am in acea zi. La sfaristul paginii scriu concluzia, «azi il iubesc» sau «azi nu il iubesc» pentru ca ceea ce posteaza el imi influenteaza foarte mult sentimentele si el stie ca sunt destul de schimbatoare, dar ajung sa imi dau seama că tot il iubesc, si ceea ce fac, fac tot din ciuda. Jurnalul asta o sa fie public la un moment dat. Am si zile cand nu pot sa scriu deloc pentru ca ma doare atat de tare ceea ce face”a mai povestit Bianca Comănici, telespectatorilor.

Publicat: 22 Sep. 2020, 11:16 Vedete
Pe aceeași temă