Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri neștiute despre despărțirea de Livian: ”Eu nu am de ce să plâng”

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:12 Vedete

Alături de cele mai apropiate femei din viața ei, mama și sora ei, Bianca a fost prezentă într-o emisiune de televiziune, acolo unde a vorbit cu sinceritate despre cele mai grele momente după ieșirea din casa Putere Dragostei.

Chiar dacă nu și-a dorit până acum să facă vorbească despre despărțirea care a marcat-o, Bianca și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și cu sinceritate le-a povestit acestora ce a simțit în momentul în care l-a văzut pe Livian cu o altă femeie. Astfel, Bianca a recunoscut că încă are sentimente pentru bărbatul alături de care a căștigat marele premiu Puterea Dragostei din sezonul 2!

„Am ajuns să îl cunosc pe Livian. Eu aș putea acum să arăt ceea ce simt cu adevărat, dar nu o să fac asta niciodată, pentru că ceea ce face el acum, ceea ce face el, nu face decat să mă ajute. Eu nu am de ce sa plang pentru faptul ca el este cu alta persoana. Am vazut imagini din pat, imagini sarutandu-se, am vazut mai mult decat e suficient. Pe moment eram deranjata, dar m-a ambitionat sa devin mai buna, sa ii arat ce a pierdut, pana cand nu o sa ma mai intereseze”, a declarat Bianca de la Puterea Dragostei la Teo Show.

Bianca scrie un jurnal despre Livian!

„Am inceput sa imi scriu un jurnal si am hotarat sa scriu in fiecare seara despre toate sentimentele pe care le am in acea zi. La sfaristul paginii scriu concluzia, «azi il iubesc» sau «azi nu il iubesc» pentru ca ceea ce posteaza el imi influenteaza foarte mult sentimentele si el stie ca sunt destul de schimbatoare, dar ajung sa imi dau seama că tot il iubesc, si ceea ce fac, fac tot din ciuda. Jurnalul asta o sa fie public la un moment dat. Am si zile cand nu pot sa scriu deloc pentru ca ma doare atat de tare ceea ce face”, a mai povestit Bianca Comănici, telespectatorilor.

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă