Bianca de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Nelson Mondialu. Ce a putut să spună frumoasa brunetă despre fostul socru: „Am tăcut 1 an de zile, gata cu respectul…”

Publicat: 23 Oct. 2020, 15:20 Vedete

Bianca de la Puterea Dragostei a răbufnit! Frumoasa brunetă a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dur despre fostul său ”socru” Nelson Mondialu. Tânăra mărturisește că urmează să facă dezvăluiri incredibile despre familia fostului iubit.

Deși Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu, iar el și-a găsit deja o altă iubită, tatăl lui Livian pare că nu și-a încheiat socotelile cu fosta sa noră.

Nelson Mondialu vorbește deseori în vlog-urile sale despre fosta iubită a lui Livian și o jignește de fiecare dată. Ultimul atac al lui a venit imediat după ce bruneta își anunța posibila colaborare cu un vlogger celebru. Dacă până acum Bianca nu a dorit să răspundă atacurilor, de această dată nu s-a mai putut abține și a spus ce are pe suflet.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul asta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul individul că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani… uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora luni. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul asta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii aștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect ajunge”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei în video-ul publicat pe pagina ei de YouTube.

Publicat: 23 Oct. 2020, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă