Livian de la Puterea dragostei, mesaj dur pentru Bianca Comănici: ”Unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular”

Publicat: 29 Oct. 2020, 15:56 Vedete

Fostul iubit al Biancăi Comanici a atacat-o pe frumoasa brunetă printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Deși cei doi s-au despărțit, continuă să își arunce cuvinte grele ori de câte ori au ocazia.

În urmă cu câteva zile Bianca a fost invitată într-o emisiune de televiziune acolo unde a vorbit de lucruri din trecut. Livian a aflat de aceste lucruri și a fost extrem de deranjat de faptul că numele său este în continuare adus în discuții.

”Am văzut live-ul, văzut e mult spus… Am auzit de live. Au trecut trei luni de la competiție, trei luni de când s-a terminat competiția și unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular. Asta e mult spus, chiar și cuvintele astea pe care le au în vocabular și la care fac eu referință nu și le pot exprima ca lumea pentru că nu au lexic verbal, n-au cursivitate în vorbire, nu au, nu au…”, a declarat Livian de la Puterea dragostei.

La trei luni de la terminarea competiției, Livian de la Puterea Dragostei nu își mai dorește să fie implicat în discuții:„De trei luni aceleași subiecte! Nu știu cum mai urmărește lumea, cum mai e curioasă lumea de câștigători. Am ieșit de pe flancul cu fosta relație, acum iar sunt băgat pe flancul cu fostele prietenii. Care prietenii? Eu am zis că nu există prietenii! Eu am zis că cutare cu Pirui n-au nicio treabă, cum ies afară din casa Puterea dragostei, cum se despart. Așa a fost! Când am zis celălalt cuplu, stânga pe stânga, dreapta pe dreapta… Ați zis că-s ipocrit! Uitați că ipocritul are dreptate. Au zis de mine că sunt cu două fețe, dar am fost cel mai drept om. N-am dat dovadă de inimă rece, n-am dat dovadă de perversitate, n-a dat dovadă de nimic”, a mai spus Livian în live-ul de pe Youtube.

Publicat: 29 Oct. 2020, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă