Bianca Comănici, reacție tranșantă la adresa lui Livian: ”Nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta”

Publicat: 24 sept. 2020, 14:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Comănici, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, a mărturisit că în momentul în care a aflat că Livian Pop are o nouă iubită și își reface viața sentimentală, a fost dezamăgită.

Chiar dacă despărțirea a fost grea, căci Bianca încă îl mai iubește pe Livian, a simțit să vorbească despre Florentina, noua parteneră a fostului ei iubit. Iar dacă ar fi să se împace, acest lucru s-ar putea produce peste câțiva ani, când, susține fosta concurentă, l-ar ierta.

Bianca Comănici, fostă concurentă Puterea Dragostei: Nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc”

„O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta. Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. Este cu o altă persoană. Eu am știut chiar din prima zi, i-am și spus cine este persoana, eu știam absolut tot. Mi-a negat, mi-a spus că nu este adevărat, iar apoi mi s-a confirmat pe zi ce trece. O mână, un picior, un fir de păr și mi-am dat seama că este o altă persoană, apoi s-a afișat direct, adică sărutându-se cu altă persoană, afișându-se în pat cu altă personă.

(…) Nu mi-a mai răspuns, i-am scris de câteva ori pentru că mi-aș fi dorit să rămânem prieteni, am avut o discuție de genul ăsta la un moment dat în care am hotărât că o să rămânem prieteni indiferent de relația dintre noi și totuși el a încălcat treaba asta și asta m-a făcut să fiu dezamăgită de el”, a spus Bianca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, potrivit VIVA.

Publicat: 24 sept. 2020, 14:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă