Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. Tânărul a uitat definitiv de Bianca Comănici

Publicat: 04 Sep. 2020, 11:33 Vedete

Se spune că Livian de la Puterea Dragostei iubește din nou. Fanii fostului concurentr de la Puterea Dragostei au făcut tot felul de speculații după ce tânărul a apărut pe rețelele de socializare în compania altei femei.

După ce au anunțat despărțirea în mod oficial, Livian s-a afișat cu o altă tânără. Fiul lui Nelson Mondialu s-a dat de gol pe unul dintre vlogurile sale, după ce tânăra a ieșit din mașină în timp ce acesta se filma.

Cine este noua cucerire a lui Livian

Florentina, noua cucerire a lui Livian, este o tânără pasionată de fitness și cu forme apetisante. Se pare că domnișoara este destul de cunoscută, iar fanii lui Livian au ținut să îl avertizeze cu privire la trecutul focoasei șatene.

”Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai demult în live-uri că face videochat și că e mandra de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place”, a comentat o internaută.

După tot ce a apărut în mediul online, câștigătorul sezonului doi de la Puterea Dragostei a ținut să le transmită și el ceva prietenilor săi virtuali pe pagina sa de Instagram.

”Până acum v-ați întrebat, ați zis toți că sunt bulan că umblu numai cu Petzy, acum vă agitați că umblu cu nu știu cine… nicicum nu-i bine cu voi”, a spus Livian de la Puterea Dragostei, râzând.

Nici fosta parteneră nu a rămas indiferentă. Bianca și-a rugat susținătorii să nu îi mai trimită mesaje și poze legate de Livian pentru că nu își mai dorește să discută despre trecutul său.

“V-aș ruga să nu mai faceți postări despre mine și Livian pentru că relația noastră s-a încheiat de mult”, a fost reacția pe care Bianca Comănici.

Publicat: 04 Sep. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă