Alex Bobicioiu nu o vrea inapoi pe Bianca de la Puterea Dragostei. Cum l-a umilit tanara, in Turcia VIDEO

Publicat: 13 May. 2019, 16:40 Vedete

Cei doi concurenti ai emisiunii de la Kanal D par sa nu se mai inteleaga deloc. Cu toate ca restul concurentiilor ii vad pe cei doi ca un cuplu, el s-a saturat.

Alex Bobicioiu nu o vrea inapoi pe Bianca de la Puterea Dragostei. Cei doi au format un cuplu la prima lui intrare in casa din Turcia. Dupa doua saptamani in care sentimentele lor au fost la capacitate maxima, Alex a facut o dezvaluire socanta.

Alex Bobicioiu nu o vrea inapoi pe Bianca de la Puterea Dragostei deoarece tanara l-ar fi umilit. Acesta a fost eliminat din cadrul emisiunii, iar Bianca s-a reorientat rapid. Nici bine nu a plecat din Turcia ca tanara s-a indreptat catre Alex Oianu, alt concurent din casa dragostei.

Alex Bobicioiu nu o vrea pe Bianca de la Puterea Dragostei


”S-a terminat povestea! Așa a fost să fie! Nu mai suntem împreună. Am stat apropiați cât am fost în casă. După ce am ieșit, ne-am dat seama că nu ne mai înțelegem și am luat hotărîrea de a rămâne doar prieteni. Ea a decis! Atunci am realizat cu adevărat ce s-a întâmplat în emisiune.

Am văzut că nu a ținut la mine, că i s-au dus imediat sentimentele. Poate e influențată de alții, poate nu…Cert este că Bianca e o persoană bună, dar s-a dus iubirea ei pentru mine. Nici măcar nu pot să o judec, în condițiile în care i s-au și aprins călcâiele pentru un alt bărbat”, a spus fostul concurent pentru WOWbiz.ro. Puterea Dragostei: Roxana a luat-o la palme pe Simina. Totul s-ar fi intamplat la coafor VIDEO

Alex spera la o relatie cu Bianca, dupa emisiune


”Atunci când am plecat din show, chiar am crezut că putem avea o legătură de la distanță! Îmi era drag de ea, simțeam nevoia să o văd, să stau cu ea, să o sărut. Însă, am fost un naiv! Imediat, am realizat situația! Eu nu mai contam dacă nu mai eram în show. Îmi amintesc clar că mi-a zis la telefon, că nu mă mai iubește, fiindcă dragostea exista doar acolo. Mi-a  zis și că nu mai există cale de întoarcere în relația noastră și că ar fi mai bine să ne vedem fiecare de drumul lui. Raluca de la Puterea Dragostei, plina de bube pe fata! Nici machiajul nu o ajuta VIDEO

Totul se întâmpla la cinci zile de la întoarcearea mea în țară. S-a separat de mine fără regrete, iar eu am suferit foarte mult. M-am simțit folosit, nu iubit! De aceea, atunci când am închis mobilul, am hotărât că nu mai trebuie să vorbim deloc”,  este explicația bărbatului. Lovitura puternica pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! 

Publicat: 13 May. 2019, 16:40 Vedete
Pe aceeași temă