Oana Sarbu, implicata intr-un accident rutier ca Razvan Ciobanu. Tot din Mamaia a plecat cand a avut accidentul

Publicat: 13 mai 2019, 14:23 Autor: Simona Vedete

Accident tras aproape la indigo cu cel al lui Razvan Ciobanu, in care a fost implicata Oana Sarbu.

Oana Sarbu, implicata intr-un accident rutier ca Razvan Ciobanu. Celebra artista a povestit un incident neplacut care s-a petrecut in urma cu ceva timp, insa din fericire pentru ea, finalul a fost diferit fata de cel al lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste dupa ce a plecat cu masina din Mamaia. Oana Sarbu si-a adus aminte ca a trecut prin ceva similar, inclusiv cu punctul de plecare inainte de a avea accidentul.

Oana Sarbu, implicata intr-un accident rutier ca Razvan Ciobanu

„La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător.

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina.

Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a mai spus Oana Sarbu, potrivit Cancan.

Pomana Razvan Ciobanu. Rita Muresan a oferit detalii

Pomana Razvan Ciobanu. Rita Muresan a oferit detalii
Pomana Razvan Ciobanu. Rita Muresan a oferit detalii

Creatoarea de moda a fost buna prietena cu regretatul designer. Aceasta a fost la inmormantarea lui si sustine ca se va ocupa de parastas, daca poate.

Rita Muresan a oferit detalii. Prietena buna a regretatului creator de moda care a murit in a doua zi de Paste sustine ca a vorbit cu mama lui. Aceasta i-a spus Elenei Ciobanu ca poate face ea pomana de 40 de zile, dar doar daca se intoarce la timp.

Rita Muresan va pleca in America, la fiica ei. Aceasta va avea ceremonia de absolvire si este o zi prea importanta in viata ei pentru ca mama sa lipseasca. Daca se intoarce in timp util, Rita Muresan va face ea pomana de 40 de zile. Daca nu…

„Răzvan este de mână cu Iisus. Preotul spunea că de Paşte se deschid cerurile şi cine pleacă în aceste zile pleacă ci Iisus. Dacă nu ar fi fost aşa, cel puţin o dată l-aş fi visat… A fost o discuţie între mine şi mama lui. Din fericire, fiica mea termină astăzi, îşi dă disertaţia, a terminat chimie genetică, pe 26 are graduation la New York.

Dacă mă voi întoarce în timpul util pentru pomana de 40 de zile, o voi face eu. Asta voi discuta cu mama lui în zilele următoare. Dacă nu, urmează şi altele”, a declarat Rita Muresan la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

Publicat: 13 mai 2019, 14:23 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×