Oana Sarbu, implicata intr-un accident rutier ca Razvan Ciobanu. Tot din Mamaia a plecat cand a avut accidentul

Publicat: 13 May. 2019, 14:23 Vedete

Accident tras aproape la indigo cu cel al lui Razvan Ciobanu, in care a fost implicata Oana Sarbu.

Oana Sarbu, implicata intr-un accident rutier ca Razvan Ciobanu. Celebra artista a povestit un incident neplacut care s-a petrecut in urma cu ceva timp, insa din fericire pentru ea, finalul a fost diferit fata de cel al lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste dupa ce a plecat cu masina din Mamaia. Oana Sarbu si-a adus aminte ca a trecut prin ceva similar, inclusiv cu punctul de plecare inainte de a avea accidentul.

Oana Sarbu, implicata intr-un accident rutier ca Razvan Ciobanu

„La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător.

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina.

Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a mai spus Oana Sarbu, potrivit Cancan.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 May. 2019, 14:23 Vedete
Pe aceeași temă