Si-a cunoscut mama biologica la 81 de ani. Cati ani are, astazi, femeia pe care a cautat-o toata viata!

Publicat: 19 mai 2019, 16:10 Autor: madalina m. Viral

Batrana si-a cautat mama biologica, timp de foarte multi ani. Cand se astepta mai putin, insa, a gasit-o pe femeia care i-a dat viata.

Eileen Macken si-a cunoscut mama biologica la 81 de ani. O viata intreaga, femeia nu a stiut cine este cea care a adus-o pe lume. Si-a dorit foarte mult sa isi indeplineasca acest vis, mai ales ca a si ajuns la o varsta considerabila.

Femeia din Irlanda a calatorit pana in Scotia, pentru a-si cunoaste mama biologica. Cele doua s-au fotografiat impreuna, iar imaginea a devenit senzatie pe retelele sociale, alaturi de povestea femeii de 81 de ani.

Batrana si-a cunoscut mama biologica la 81 de ani!

Si-a cunoscut mama biologica la 81 de ani

A cunoscut-o pe Elizabeth, intr-un final, dupa ce 60 de ani a incercat sa depisteze unde locuieste aceasta. Eileen Macken a crescut intr-un orfelinat din Dublin, dupa ce a fost abandonata. A intalnit-o pentru prima data pe mama ei, fiind doar un bebelus cand ea a parasit-o.

Femeia are in prezent varsta de 103 ani! Eileen nu s-ar fi asteptat sa afle ca ea mai este in viata, daramite sa o cunoasca in persoana sau sa stea de vorba cu aceasta. S-a intamplat insa un real miracol in viata femeii din Irlanda, care a mers in Scotia pentru reuniunea cu mama ei.

Povestea incredibila a femeii a facut inconjurul internetului. Si-a cunoscut mama biologica de curand, dupa ce la inceputul lui 2019 a aflat ca Elizabeth inca traieste. Dupa sase decenii de cautari, ea s-a declarat foarte fericita. Ca drept dovada, in poza care a devenit virala, mama si fiica se tin strans imbratisate si zambesc spre camera.

La sfarsitul anului trecut, femeia a luat legatura cu o emisiune radio, pentru a-si depista rudele. A aflat de curand ca are si doi frati vitregi. Totodata, intre cele doua femei a fost o legatura foarte puternica, inca din primele momente cand s-au revazut. Are 129 de ani si cea mai trista poveste de viata!

„Eram foarte suparata ca inca existam pe aceasta planeta si nu aveam nici macar o singura ruda”, a marturisit Eileen, inainte de reuniunea cu mama ei biologica. Ea a incercat sa-i dea acesteia de urma inca de cand avea 19 ani.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 19 mai 2019, 16:10 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă