Totul despre adevarata familie a lui Dorel din „Las Fierbinti!”. Are o sotie superba

Publicat: 22 apr. 2019, 15:57 Autor: Simona Vedete

Toata tara il stie pe Dorel, indragitul personaj din "Las Fierbinti", insa putini stiu ce familie frumoasa are actorul.

Mihai Rait Dragomir sau Dorel, dupa numele personajului din serialul „Las Fierbinti”, produs de Pro TV, are o familie frumoasa si ii merge foarte bine pe toate planurile.

Actorul locuieste intr-o vila din Baneasa si tocmai ce si-a achizitionat un bolid de lux, Porsche Cayanne, din care a fost zarit iesind de paparazzi Click, alaturi de sotia sa, bebelusul lor si parintii acestuia.

Mihai Rat Dragomir s-a casatorit in urma cu doi cu superba Ana Maria, care a dat nastere fiului lor in august 2018. Se simte un om implinit si traverseaza cea mai frumoasa parte a vietii sale.

Insa actorul incearca cu tot dinadinsul sa-si pastreze viata personala departe de ochii presei, astfel ca nu da detalii intime si nici nu a spus foarte multe lucruri despre sotia sa.

Totul despre adevarata familie a lui Dorel din

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole.

Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa. Cât despre muzică, nu am mai făcut nimic după «Vocea României». Vedem ce ne rezervă viitorul” a spus actorul pentru Click!.

Publicat: 22 apr. 2019, 15:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă