Poveste de viata incredibila! A ingrijit o batrana timp de 9 ani, dar niciodata nu i-a spus adevarul! Cine era de fapt femeia pe care o ajuta in fiecare zi?

Publicat: 24 iul. 2018, 12:09 Autor: madalina m. Life

Femeia a avut grija de batrana timp de 9 ani, dar niciodata nu i-a spus cine este, cu adevarat.

Ajunsa acum la varsta de 62 de ani, ea a povestit toate detaliile despre viata sa, dar si cine era de fapt batrana careia i s-a dedicat cu atat de mult drag. Nimeni nu intelegea insa cum poate fi posibil asa ceva.

Totusi, Phyllis Whitsell s-a asigurat ca femeii in varsta sa nu ii lipseasca absolut nimic, mai ales ca ajunsese sa nu mai poata sa depinda de fortele proprii. Povestea de viata a lui Phyllis Whitsell, care nu se mai afla nici ea la prima tinerete, a emotionat pe toata lumea.

A ingrijit o batrana timp de 9 ani

Femeia care o ingrijea pe batrana a crescut intr-un orfelinat din Birmingham, in Marea Britanie. Desi a visat mereu sa isi intalneasca mama biologica, si-a dat seama ca un asemenea gand ar putea sa nu se indeplineasca vreodata.

Asta deoarece maicutele care au crescut-o in acel orfelinat ii spuneau mereu ca tatal sau a murit inainte ca ea sa vina pe lume, dar si ca mama ei s-a stins dupa aproape sase luni de la nastere. Mai mult, la varsta de 4 ani, femeia a fost adoptata de o familie din Erdington.

Dorinta de a putea sa isi cunoasca mama biologica a ramas insa la fel de puternica. „Am stiut, in adancul sufletului meu, ca mama mea este inca in viata, ca traieste pe undeva, dar ca lucrurile nu au mers prea bine pentru ea. Nicio mama nu-si da copilul spre adoptie daca nu sunt ceva probleme”, a povestit Phyllis.

A ingrijit o batrana timp de 9 ani
In momentul in care a crescut, femeia s-a intors la orfelinatul in care si-a petrecut primii ani din viata. Cu ajutorul unei maicute a descoperit cine este mama ei biologica. Aceasta se numea Bridget Mary Larkin si era din Irlanda.

Din cate se pare, viata acesteia fusese cumplita. Fusese abuzata de fratele ei mai mare si a inceput sa aiba mari probleme cu alcoolul. A avut cinci copii, cu cinci barbati diferiti, iar pe fiecare dintre ei i-a dat spre adoptie. Pe unul dintre micuti l-a lasat intr-un bar.

Stiind ca nu poate avea grija de Phyllis, pentru ca la 28 de ani a lasat-o nesupravegheata, mama ei biologica a renuntat la micuta. De profesie asistenta medicala, aceasta a inceput sa aiba grija de batrana, dar niciodata nu i-a spus ca e fiica ei. A luat o asemenea decizie pentru ca Mary suferea de dementa si a ingrijit-o timp de 9 ani.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 24 iul. 2018, 12:09 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă