Sosia lui Puya din Vaslui! Clipul video de pe TikTok, care a devenit viral în toată România

Publicat: 19 oct. 2023, 15:02 Autor: Loredana Dumitrașcu Viral

În ultimele zile, un clip video a devenit viral în toată România. Este vorba despre un filmuleț de pe TikTok în care apare sosia lui Puya din Vaslui.

Videoclipul care a devenit foarte distribuit și comentat în mediul online este marca Vax Populi. Este vorba despre un tânăr din Vaslui, care vine de la magazin cu sacoșa plină de licori bahice. Bărbatul este oprit de reporter și întrebat ce face, cu ce se ocupă și unde merge.

Sosia lui Puya din Vaslui!

Cu limba puțin împleticită, dar cu vocea lui Puya, bărbatul explică că și-a luat de la magazin de băut și are de gând să consume tot în aceeași zi, că oricum, altă ocupație nu are. Ei bine, pe lângă glasul inconfundabil al artistului de rap din România, tânărul seamănă izbitor cu Puya.

Fanii artistului au reacționat imediat în mediul online și au lăsat sute de mesaje: „Ăsta nu e Puya? Vai, ce seamănă cu Puya. Nu pot să cred ce asemănare și la voce. Puya după patru luni în Vaslui. Frate, ăsta e Puya”, au fost doar câteva mesaje lăsate de internauți.

Cu toate acestea, câțiva utilizatori TikTok au elucidat misterul și au spus că nu este Puya și totul este făcut printr-o aplicație online. „Nu este real, s-a folosit o aplicație care schimbă vocea și chipul.”

Așadar, nu știm exact care este adevărul, însă clipul s-a viralizat imediat și a devenit peste noapte foarte popular pe rețelele de socializare.

Puya, petrecere și grătare cu nepalezi

Puya a dat o mare petrecere cu grătare și bere în curtea de la țară. Invitați au fost câțiva nepalezi, care i-au muncit la casa Puymici.

Puya a postat pe contul oficial de YouTube un video cu muncile pe care le mai face la casa Puymici. Este bine de știut că artistul a cumpărat o casă părăsită într-un sat din România. Concurentul America Express dorește să facă românii să își ia țara înapoi și să țină de casele părintești sau să cumpere pe cele părăsite, așa cum a făcut și el.

Ei bine, weekend-ul trecut, Puya a dat mare party în curtea de la țară. A încins grătarul și a scos boxele afară pentru o atmosferă veritabilă. A avut muzică live de petrecere și surpriză… a avut și invitați. Artistul a luat câțiva nepalezi să îl ajute la munca din curte, după care i-a omenit.

Puya le-a făcut grătar cu mânuțele lui și i-a servit și cu bere. Nepalezii s-au simțit foarte bine și au încins chiar și un joc așa cum s-au priceput pe muzica românească. Vezi imaginile aici.

Publicat: 19 oct. 2023, 15:02 Autor: Loredana Dumitrașcu Viral
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă