Întâmplare (ne)fericită!? De ce un bărbat a dat vina pe pisica lui că soția a rămas gravidă?

Publicat: 21 iul. 2020, 11:22 Autor: Andreea Voicu Razi cu Lacrimi

N-ai fi crezut! Un bărbat a dat vina pe pisica familie pentur că soția lui a rămas gravidă. Dar oare care să fi fost motivul real!?

Cei de la Daily Star au scris despre un bărbat care a rămas șocat, după ce soția lui a rămas gravidă și…a dat vina pe pisică pentru acest lucru. Dar…de ce?

Bărbatul și soția lui aveau deja un copil și și-au dorit să extindă familia. Însă, odată ce pandemia de coronavirus a luat amploare în toate statele lumii, cei doi au renunțat la a mai face un copil în perioada aceasta. Așa că, cei doi au întreținut relații intime protejat. Mai mult decât atât, femeia a întrerupt și tratamentul cu anticoncepționale.

Bărbatul, șocat: ”Abia aștept să îi explic fiului sau fiicei mele că îi datorează existența pisicii”

Dar după ce soții au aflat că vor deveni părinți, din nou, bărbatul a rămas șocat. Dar apoi, s-a gândit mai bine și a verificat pachetul cu prezervative din sertar. Viitorul tătic a descoperit că pisica a găurit pachetele prezervativelor cu gheruțele.

„Credeam că prezervativul va fi suficient, dar apoi a intervenit pisica noastră. În primele luni după ce am adoptat-o, mă trezeam dimineața și toate dulapurile din bucătărie erau deschise. Dintr-o dată m-a izbit… M-am dus la sertar și toate prezervativele aveau urme de gheruțe și de dinți pe ele. Abia aștept să îi explic fiului sau fiicei mele că îi datorează existența pisicii”, a spus bărbatul amuzat.

Evident, povestea celor doi s-a viralizat imediat, câștigând și simpatie, și zâmbete, dar și chicoteli din partea oamenilor.

Publicat: 21 iul. 2020, 11:22 Autor: Andreea Voicu Razi cu Lacrimi
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă