Si-a nascut nepotii, la 55 de ani! Femeia a adus pe lume tripleti, dupa ce fiica ei nu mai spera sa devina vreodata mama

Publicat: 02 May. 2019, 09:35 Life

Femeia a devenit mama, dar si bunica, in acelasi timp. Ea a decis sa nasca bebelusii fiicei sale, pentru ca tanara nu putea ramane insarcinata.

Povestea femeii care si-a nascut nepotii este una incredibila. Tinina Cade s-a oferit sa fie mama surogat pentru fiica ei, Camille. Aceasta isi dorea foarte mult sa ramana gravida, iar ea si partenerul sau au incercat chiar diverse tratamente.

Nimic nu a dat insa roade si nu mai spera sa devina vreodata mama. La varsta de 55 de ani, Tinina Cade a decis sa isi ajute fiica, vazand cat de mult se chinuie pentru a ramane insarcinata. A adus pe lume tripleti. Este vorba despre doi baieti si o fetita.

Femeia care si-a nascut nepotii, la 55 de ani!

Si-a nascut nepotii, la 55 de ani!

Totul s-a intamplat pe cand femeia avea 55 de ani. In prezent, ea are 69 de ani si este originara din Virginia, in Statele Unite ale Americii. Femeia este de profesie medic generalist si a hotarat ca este o decizie corecta, asa ca a dus sarcina fiicei sale.

S-a dovedit a fi una miraculoasa, pentru ca in loc de un singur bebelus, cum planuia Camille sa aiba, mama ei a adus pe lume tripleti. Bebelusii au fost perfect sanatosi la nastere, iar cazul este considerat uimitor de comunitatea medicala americana. Prima poza cu fetita Gabrielei Cristea! 

Femeia care si-a nascut nepotii a luat decizia de a ramane gravida la o asemenea varsta si din cauza faptului ca fiica ei, Camille, sufera de endometrioza. A incercat cinci ani la rand sa ramana insarcinata, folosind fertilizarea in vitro. Tratamentele costisitoare au fost, din pacate, fara succes.

Astfel ca, vazand cat de nefericita este fiica ei pentru ca nu poate avea familia mult visata, Tinina Cane a fost de acord sa ii fie implantati trei embrioni. Totul s-a petrecut in anul 2004, cand femeia din orasul Richmond a fost supusa procedurii de catre specialisti.

Stia ca poate fi foarte riscant sa duca o sarcina la o astfel de varsta, dar toti embrionii ce ii fusesera implantati au fecundat, rezultand in cei trei bebelusi care au venit pe lume 9 luni mai tarziu.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 02 May. 2019, 09:35 Life
Pe aceeași temă