Răzvan Botezatu s-a decis: ”Vreau un copil cu o mamă surogat”

Publicat: 06 feb. 2020, 08:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fostul prezentator TV Răzvan Botezatu a luat o decizie incredibilă care i-ar putea schimba viața total. Tânărul care prezenta matinalul la Antena Stars își dorește un copil!

Răzvan Botezatu a mărturisit pentru Cancan că are planuri mari pentru viața sa, în viitor. Își dorește un copil și să ajungă la altar! În prezent, el trăiește în Germania, în Berlin, unde are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu susține că își dorește să aibă parte de două nunți – una în Germania și una în România. Totodată, dorește să devină și tătic!

„Faptul că m-am mutat Berlin a fost o altă decizie radicală în viața mea, tot pentru mine. Aici lumea e liberă, oamenii umblă pe stradă de mână, se pupă, indiferent că sunt bărbați cu bărbați sau femei cu femei. În ceea ce privește dragostea, încă nu mi-am găsit «jumătatea», dar castingul rămâne deschis (râde, n.r.). Nimic nu e întâmplător și totul în viață se întâmplă cu un scop. Planurile de viitor sunt conturate pentru mine.

Să-mi găsesc un bărbat pe sufletul meu, să fac un copil cu o mamă surogat și să mă căsătoresc cu un bărbat. Și să fac două nunți. Una în Berlin și una în România. Este cea mai mare dorința a mea să mă căsătoresc cu un bărbat. Încă nu l-am găsit, dar mai am timp”, a declarat el.

„De televiziune nu mi-e dor, poate la un moment dat dacă o să găsesc un alt proiect care să mi se potrivească, cine știe… dar am preferat să nu stric imaginea copilului nebun de la matinal cu orice alt fel de proiect care nu ar fi mers, doar din disperarea de a rămâne pe sticlă, cum au făcut alți prezentatori. Toate la momentul potrivit”, a mai spus Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu a avut o perioadă zbuciumată – fostul prezentator TV a vrut să se sinucidă

Chipeșul tânăr a avut și o perioadă mai zbuciumată în viața lui, când a realizat ce simte, cu adevărat, când vine vorba despre iubire și relații.

„Am vrut să mă omor, să-mi pun capăt zilelelor când am realizat că sunt diferit față de ceilalți din jur. Faptul că ești GAY – era atât de judecat acest termen de cei din jur – de efectiv m-am închis în mine, am intrat în depresie, nu mai țineam contact cu nimeni. Mă judecam, mă uram și voiam să mor. Nu înțelegeam. În timp am învățat să mă iubesc în urma acestei experiențe și am început să lupt contra acestei prejudecăți. Mi-am făcut prieteni din comunitatea mea și, ușor-ușor, m-am acceptat pe mine, în primul rând, așa cum sunt. Prin faptul că am vrut să mă sinucid nu făceam decât să închei un capitol frumos din viața mea, care urma.

Și sunt mega-fericit acum. Și mă bucură faptul că am reușit să schimb un pic mentalitatea unor oameni despre GAY și să îi ajut pe alții să se iubească așa cum sunt. Oamenii GAY nu sunt diferiți, sunt aceleași persoane, doar cu o altă orientare sexuală”, a spus Răzvan pentru Cancan.

Răzvan Botezatu duce o viață bună în Germania. Când a plecat din România, și-a luat și patrupedul, pe Maxy, pe care l-a primit de la Bianca Drăgușanu.

De asemenea, fostul prezentator TV dorește să învețe limba germană la perfecție și vrea să își croiască un drum în televiziunea germană.

„Merg în cluburi, la party-uri și chiar colaborez cu RTL, pentru un reality show și mai filmăm din când în când. Aici viața GAY este la un alt nivel. Dacă până acum am muncit, acum mă distrez. Învăț în continuare limba. Vreau să ajung să vorbesc perfect în limba germană pentru că vreau, la un moment dat, să-mi depun aici CV-ul pentru un post serios în televiziune.

Maxy, cățelul de la Bianca (Bianca Drăgușanu, n.r.), e cu mine în Germania, are toate actele în ordine și a învățat germană. Raluca (Raluca Dumitru, n.r.) vine de Paște la mine cu mama ei, Bianca mi-a promis că vine și ea. Mă mai ceartă când mai apare câte ceva în presă despre mine. Vorbesc germană destul de bine. Mă simt super-bine aici. Simt că aici am locuit o viață întreagă. Aici ai tot timpul ce să faci. Momentam îmi caut un alt apartament mai spațios și cu balcon, să am mai mult spațiu. Am în continuare mai multe colaborări în online cu diverse firme din România, dar și din Germania. Și când am chef și timp postez câte un filmuleț funny în mediul online. În rest, sunt în căutarea marii iubiri”, a conchis el.

Publicat: 06 feb. 2020, 08:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă