Meghan Markle a fost vizitata de Regina Elisabeta a II-a inainte de nastere

Publicat: 30 Apr. 2019, 14:09 Vedete

Ducesa de Sussex poate sa nasca dintr-un moment in altul, iar toata lumea asteapta cu nerabdare noul bebelus regal.

Meghan Markle a fost vizitata de Regina Elisabeta a II-a. Astfel, Suverana a mers la resedinta actuala a Ducilor de Sussex, Frogmore Cottage, care se afla la 800 de metri de Castelul Windsor.

De cateva zile, alaturi de Meghan se afla mama sa, Doria Ragland, care a vrut sa fie langa fiica ei in aceste momente emotionante si sa fie sigura ca nu va rata momentul nasterii bebelusului Sussex.

Meghan Markle a fost vizitata de Regina Elisabeta

Meghan Markle a fost vizitata de Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a vrut sa se asigure ca Meghan se simte bine si ca sarcina este in regula, mai ales ca aceasta ar fi trebuit sa nasca duminica, potrivit unor surse regale citate de publicatia The Sun.

In schimb, duminica a avut loc un alt eveniment la care Printul Harry a participat, fiind unul din evenimentele lui preferate, si anume maratonul din Londra. Decizia de a participa la maraton a fost luata in ultima clipa, fiindca nu stia daca Meghan va naste pana atunci sau nu.

„Ducele şi ducesa abia aşteaptă să împărtăşească vestea emoţionantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”, a fost comunicatul emis de palatul Buckingham la data de 11 aprilie, conform Mediafax.ro.

Meghan Markle planuieste sa-si arate bebelusul in revista Vogue

Meghan Markle si Printul Harry au declansat multe controverse refuzand sa dezvaluie detalii despre nasterea bebelusului lor.

Iar acum se presupune ca Meghan va rupe traditia pasirii pe treptele spitalului, asa cum au procedat Ducesa Kate si Printesa Diana, in favoarea unei dezvaluiri in stilul vedetelor de la Hollywood.

Fosta actrita din „Suits” este in discutii pentru a dezvalui bebelusul regal pe coverta celebrei reviste Vogue, fiind „biblia de fashion” din intreaga lume, iar Regina se pare ca este total impotriva acestui lucru.

  • „Meghan este hotarata ca tot ce este legat de nastere sa fie total diferit fata de ce se asteapta in familia regala, insa, din nefericire, a creat o tensiune imensa intre ea si membrii familiei regale” a spus o sursa din interior pentru new! magazine.

Nasterea bebelusului Meghan-Harry, un secret

Prințul Harry al Marii Britanii și ducesa Meghan de Sussex au decis să păstreze discreția privind detaliile legate de nașterea primului lor copil, care va avea loc în săptămânile care urmează, au anunțat, joi, reprezentanții palatului Buckingham într-un comunicat citat de Reuters.

  • „Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru urările primite din partea oamenilor din Regatul Unit și din toată lumea, în această perioadă în care se pregătesc de nașterea copilului lor. Altețele lor regale au luat decizia de a păstra discreția privind planurile legate de nașterea copilului”, potrivit aceleiași surse.
Publicat: 30 Apr. 2019, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă