Meghan Markle planuieste sa-si arate bebelusul in revista Vogue. Dezvaluirea neobisnuita o va infuria pe Regina Elisabeta

Publicat: 23 Apr. 2019, 15:46 News 3

Meghan Markle si Printul Harry au declansat multe controverse refuzand sa dezvaluie detalii despre nasterea bebelusului lor.

Iar acum se presupune ca Meghan va rupe traditia pasirii pe treptele spitalului, asa cum au procedat Ducesa Kate si Printesa Diana, in favoarea unei dezvaluiri in stilul vedetelor de la Hollywood.

Fosta actrita din „Suits” este in discutii pentru a dezvalui bebelusul regal pe coverta celebrei reviste Vogue, fiind „biblia de fashion” din intreaga lume, iar Regina se pare ca este total impotriva acestui lucru.

„Meghan este hotarata ca tot ce este legat de nastere sa fie total diferit fata de ce se asteapta in familia regala, insa, din nefericire, a creat o tensiune imensa intre ea si membrii familiei regale” a spus o sursa din interior pentru new! magazine.

Meghan crede ca ea trebuie sa decida ce este mai bine pentru familia ei si nu-i pasa ce ii impune Regina, si nici traditiile pe care trebuie sa le urmeze.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Apr. 2019, 15:46 News 3
Pe aceeași temă