Cum va fi vremea in noaptea de Inviere. Anuntul facut de meteorologi pentru Paste

Publicat: 26 Apr. 2019, 17:10 Life

Prima zi de Paste va pica in acest an pe 28 aprilie. Totodata, credinciosii sarbatoresc Invierea Mantuitorului cu o seara inainte.

Sambata de Inviere are loc pe 27 aprilie 2019. Credinciosii care isi doresc sa mearga la Biserica pentru a lua lumina pot afla cum va fi vremea in noaptea de Inviere. In continuare, va prezentam prognoza facuta de meteorologi.

Potrivit celor de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), vremea se va incalzi semnificativ, in urmatoarele zile. Pana pe data de 5 mai este de asteptat ca gradele sa urce in termometre, asa cum este normal pentru aceasta perioada. Traditii si Superstitii in noaptea de Inviere

Cum va fi vremea in noaptea de Inviere – in tara

Cum va fi vremea in noaptea de Inviere

In Banat temperaturile vor fi in continua crestere, mai ales seara si noaptea. Media va fi de 6 si pana la 11 grade Celsius, pe data de 27 aprilie. In noaptea de Inviere, cei care vor sa mearga sa ia lumina de la Biserica se pot astepta la precipitatii scurte. Dupa aceasta data, vor fi intre 8 si 10 grade Celsius si minime termice in scadere.

In Transilvania, in noaptea de Inviere va fi destul de cald. Asta deoarece temperaturile se vor incadra intre 19 si 22 de grade Celsius. Pana pe data de 30 aprilie vor continua sa creasca. Mai mult, minima termica va fi de 7 grade, pentru 27 si 28 aprilie.

In Moldova, temperaturile nocturne vor fi de asemenea in crestere. De la 3 sau 4 grade se va trece la o medie de 8 grade pentru aceasta regiune a tarii. In data de 27 aprilie, de Inviere, nu vor exista fluctuatii prea mari de temperatura. Dupa aceasta data regimul termic nu se va modifica prea mult. Exista si sanse de precipitatii scurte pentru data de 27 aprilie.

Cum va fi vremea in noaptea de Inviere – in Capitala

In Bucuresti, gradele termometrelor vor arata o maxima incepand cu 18 grade Celsius. Vremea se va pastra in general buna, cu cer partial insorit. Minima termica este de 11 grade. Vantul poate sufla in rafale de pana la 17 km/ ora. Scara pe care Iisus a urcat in Ierusalim

Cum va fi vremea in noaptea de Inviere – la munte

Vremea va fi in general ceva mai racoroasa, in zonele muntoase ale tarii. Vor exista precipitatii locale, in zilele de 22 si 23 aprilie. Si dupa data de 27 aprilie vremea va fi capricioasa. De Inviere ne putem astepta la precipitatii pe arii mai extinse si ceva mai insemnate din punct de vedere cantitativ, noteaza cei de la digi24.ro.

Publicat: 26 Apr. 2019, 17:10 Life
Pe aceeași temă