Urari de Paste si mesaje frumoase, pentru intreaga familie! SMS-uri si statusuri de Paste!

Publicat: 26 apr. 2019, 11:38 Autor: madalina m. News 3

Sfintele Sarbatori Pascale se apropie cu pasi repezi. De aceea, trebuie sa ai la indemana o lista de urari pe care sa le faci celor dragi.

Daca nu te simti inspirat, pentru ca e cam greu dupa toata bucatele de Paste sa mai ai si cuvintele la tine, ti-am pregatit o intreaga lista. Vei regasi urari de Paste si mesaje pentru intreaga familie, colegi de munca, sefi, dar si felicitari amuzante!

Urari de Paste pentru familie

„Sunt zile cant trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre! Paste Fericit!” Pasca cu branza. 4 retete simple si rapide, ideale pentru Paste

„Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii! Paste Fericit!”

„Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!”

„Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei! Hristos a inviat!”

„Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire! Paste fericit!”

Urari de Paste si mesaje frumoase, pentru intreaga familie

Urari de Paste pentru colegi

„Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

„Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!”

„Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!”

„Un inger bland din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara! De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat!”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Inviat!”

Urari de Paste si mesaje pentru sefi

„Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!”

„Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca! Hristos a Inviat!”

„Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!”

„Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!”

„Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din ceruri! Un Paste fericit!”

Mesaje amuzante de Paste

„Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine!”

„Mai bine dau mesaje de Paste, decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale!”

„Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate!”

„Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau mesaj de Paste!” Vremea de Paste si 1 Mai

„De Paste te provoc la un concurs de spart oua! Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi, daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?”

Urari de Paste de pus la status

„Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!”

„16 iepurasi: 8 spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: Un nou Paste Fericit!”

„Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!”

„Iepurasul mustacios, e de Paste norocos! Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!”

„De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii, la suta de grame! :)) ”

(sursa: ziarulunirea.ro)

Publicat: 26 apr. 2019, 11:38 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă