Felicitari aniversare pentru casatorie

Publicat: 19 aug. 2019, 16:00 Autor: Loredana News 1

Acestea sunt cele mai frumoase felicitari aniversare pentru casatorie.

Felicitari aniversare pentru casatorie

Felicitari aniversare pentru casatorie. Azi este ziua

Azi este ziua in care ne vom uni destinele si vom jura ca vom trai impreuna pana moartea ne va desparti. Va invitam sa fiti alaturi de noi in cea mai importanta zi a nostra!

Va dorim

Va dorim ca drumul vieti sa se scurga incet si lin si in el sa se oglindeasca CEL MAI FERICIT DESTIN.

Casatoria este

Casatoria este un legamnt sfant! Iubirea o daruire reciproca si neconditionata. Casnicia o binecuvantare data de Dumnezeu. Cand viata o sa ofere zile furtunoase, fiecare
dintre voi sa-i ofere celuilalt intelegere, ingaduinta si multa dragoste. Doar asa veti avea parte de o viata de familie plina de fericire si multe impliniri sufletesti, alaturi de copiii vostri. La Multi Ani impreuna si Casa de Piatra!

Fie ca

Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii
nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu!
Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi!

Un suflet

Un suflet cald sa ma-nteleaga,l-am cautat o viata-ntreaga,sa fiu a lui,sa fie al meu,azi se implineste visul meu.

Felicitari aniversare pentru casatorie

Vechii greci

Vechii greci spuneau ca la inceput, barbatul si femeia formau o singura sfera. Temandu-se ca o asemenea perfectiune ar putea sa le ia locul, zeii au despicat toate sferele si le-au aruncat pe pamant. De atunci fiecare om isi cauta jumatatea. Voi v-ati gasit !

Casatoria este

Casatoria este o binecuvintare de care va veti bucura de-a lungu vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata voastra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.

Casatoria este

Casatoria este o binecuvantare pe care o da D-zeu cand doua suflete se unesc cu juramint inaintea martorilor vazuti si nevazuti daruindu-si dragoste lipsita de alt interes inafara de a-l face fericit pe celalalt. Fie ca mariajul vostru sa fie presarat numai cu fericire, multe impliniri sufletesti si, de ce nu, si materiale.

Fie ca dragostea vostra sa ramina eterna. Iar cand viata vostra ca sot si sotie o sa va ofere si zile mai inorate sa va aduceti aminte sa fiti la fel de sensibili ca si acum
grabindu-va sa alungati orice intristare din sufletul celuilalt. Cu siguranta o sa avem prilejul sa va facem urarea de „multi ani fericiti” la nunta de argint si de ce nu la cea de aur.

Idei de urari pentru aniversare

Priviti aceasta zi

Priviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! Casa de piatra, dragii mei!

In cea mai

In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si
sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei!

Dragostea consta

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. Imparte tot ce ai mai scump cu cel de langa tine si vei simti implinirea, fericirea si iubirea sincera si neconditionata.

Credinta face totul

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tine-ti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna.

Publicat: 19 aug. 2019, 16:00 Autor: Loredana News 1
Pe aceeași temă