Felicitari cu flori. Cele mai frumoase imagini cu mesaje de „La multi ani!”

Publicat: 26 iun. 2019, 10:16 Autor: madalina m. Life

Se intampla de multe ori sa avem un real blocaj cand trebuie sa felicitam pe cineva. Daca si tu patesti asta, te ajutam cu cele mai frumoase mesaje onomastice.

Ti-am pregatit si cateva felicitari cu flori din care sa te inspiri. Sunt minunate mai ales pentru sarbatoritii nascuti pe timpul lunilor de vara. Si, pentru ca aniversarile sunt importante si nu trebuie uitate, te ajutam sa alegi cele mai potrivite urari.

Felicitari cu flori de camp

„Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. La mulți ani!”

„Sper că ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!”

„Îți doresc o zi frumoasă, cu multă sănătate și fericire veșnică. La mulți ani!”

„Poate că nu sunt lângă tine în această zi specială, dar vreau să știi că mă gândesc la tine și că îți doresc un sincer la mulți ani!”

„Nu am cuvinte să exprim cât de fericit/ă sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc ca de ziua ta, și de-a lungul timpului, să fii mereu fercit/ă și sănătos/oasă. Să nu te schimbi niciodată. La mulți ani!” Cel mai tare mesaj pe care i l-au scris parintii pe tort cand a implinit 14 ani!

Felicitari cu flori de vara

Felicitari cu flori. Cele mai frumoase imagini cu mesaje de

„De ziua ta mi-am dorit să îți daruiesc cel mai drăguț cadou din lume, dar am realizat că este imposibil pentru că tu ești cel mai draguț cadou din lume!”

„Îți doresc ca în fiecare an numărul de lumânări din tort să scadă, iar numărul de petreceri și urări de La mulți ani să crească!”

„Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul – ți se duce memoria… iar pe celelalte două lucruri nu mi le pot aminti. La multi ani!”

„La mulți ani unei persoane care este deșteaptă, frumoasă și amuzantă și care îmi seamănă foarte mult!”

Felicitari cu flori pentru ziua de nastere

„In viata trebuie sa tii cont de zambete, nu de lacrimi. Iar varsta se masoara in prieteni, nu in ani!”

„O zi de nastere este doar prima zi dintr-o noua calatorie de 365 de zile in jurul soarelui. Drum bun!”

„Iti multumesc pentru inca un an in care mi-ai fost un prieten extraordinar. La multi ani!”

„De ziua ta, prietenii tau iti ureaza multe lucruri, dar eu nu-ti urez decat doua: niciodata sa nu suferi si intotdeauna sa fii fericit!”

„Fratii se primesc pur si simplu, iar prietenii adevarati se gasesc greu. De aceea, un frate care iti este cel mai bun prieten este o adevarata comoara. Iar eu sunt cel mai bogat om. La multi ani!”

Felicitari cu flori si urarea „La multi ani!”

„De ziua ta, îți doresc ca orice ceri – să primești,orice cauți – să găsești, si orice dorință pe care o ai să se îndeplinească. La mulți ani!”

„Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!”

„Zilele de naștere înseamnă un un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană foarte specială. La mulți ani!”

„Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai înțelepți. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar știu că fiecare experiență te-a transformat în persoana care ești azi! La mulți ani!”

„La mulți ani uneia dintre puținele persoane a cărei zi de naștere mi-o aduc aminte și fără ajutorul Facebook-ului!”

sursa: felicit.net

Publicat: 26 iun. 2019, 10:16 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă