Brigitte si Raluca Podea, fata in fata pentru prima data! Cum au reactionat amandoua! „Trecem unii pe langa ceilalti ca si cum nu ne-am cunoscut niciodata!” VIDEO

Publicat: 25 iun. 2019, 21:51 Autor: D. C. News 3

Au stat la cativa metri una de alta si s-au ignorat cat de bine au putut, dar era evident pentru toata lumea ca tensiunea din aer atinge cote alarmante.

Brigitte si Raluca Podea, fata in fata pentru prima data! Dupa ce s-au duelat indirect prin declaratii taioase, iata ca Brigitte si Raluca Podea, actuala sotie si fosta logodnica, s-au intalnit la un eveniment monden.

Florin Pastrama si-a inceput seara facand pe chelnerul pentru sotia lui, dornic sa ciocneasca un pahar de sampanie fina cu cea careia i-a pus verigheta pe deget. Asta in timp ce fosta lui logodnica, Raluca Podea, se afla la doar cativa metri distanta.

Brigitte si Raluca Podea, fata in fata pentru prima data

Se pare ca cei doi nu stiau ca se vor afla la acelasi eveniment monden, iar asta i-a facut sa se evite pe cat posibil. Brigitte a fost cea care, imediat cum si-a dat seama ca la petrecere se afla si Raluca Podea, a ales sa se distanteze si sa stea cu prietenele ei intr-un singur loc fara sa existe riscul sa dea nas in nas cu fosta lui Pastrama.

„Eu nici n-am venit bine si a si venit sampania. Ma stie lumea si ma respecta. Alta lume sta la coada. Daca e Nastase, sta la coada”, a fost gluma cu care Florin Pastrama l-a „atacat” gratuit pe Ilie Nastase, fostul sot al lui Brigitte.

Brigitte a purtat o rochie gri „metalizat” stil sirena cu o trena destul de mare, dar nici Raluca Podea nu a fost de trecut cu vederea dupa ce a ales o tinuta galbena care sa-i puna in valoare decolteul.

Retrasa de cealalta parte a piscinei Raluca Podea a venit singura la petrecere si parca nici nu avea de gand sa se aventureze prin zona prin care socializau sotii Pastrama. „Nu ne ocolim, nu exista sa vorbim. Pur si simplu trecem unul pe langa celalalt ca si cum nu ne-am cunoscut niciodata. Nu exista niciodata in viata asta. Eu sunt un om foarte orgolios si nu pot sa trec peste anumite chestii niciodata.”

Publicat: 25 iun. 2019, 21:51 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă