Trei alimente pe care Razvan Popescu le-a scos din dieta, pentru a scapa de kilogramele in plus

Publicat: 25 iun. 2019, 17:51 Autor: Simona Retete & Diete
Trei alimente pe care Razvan Popescu le-a scos din dieta, pentru a scapa de kilogramele in plus

Toata lumea a aflat ca Razvan Popescu a slabit in mod miraculos, insa afla si cum a reusit acest lucru.

Trei alimente pe care Razvan Popescu le-a scos din dieta. Tranformarea lui Razvan este una fantastica, fiindca in doar un an a reusit sa dea jos 50 de kilograme.

In acest sens, Razvan a urmat Toman Diet, care pentru el a fost un succes absolut. Dieta presupune 5 mese pe zi (3 principale si doua gustari).

Trei alimente pe care Razvan Popescu le-a scos din dieta

Razvan Popescu a slabit 50 de kilograme

Micul dejun si cele 2 gustari constau numai in produse Toman Diet, bine echilibrate in macro si micro nutrienti, in timp ce pranzul si cina constau intr-o proteina de calitate precum peste, pui sau curcan, alaturi de legume sub forma de salata sau gatite la gratar, aburi, cuptor, aburi sau fierte.

Este recomandat sa se faca si miscare pe tot parcursul dietei, pentru ca in acest fel, rezultalele vor fi cele dorite, fara nicio indoiala.

Ce alimente trebuie eliminate

„Indiferent de dietă, există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite: orice conţine făină albă, orice conţine zahăr şi prăjelile. Dacă reuşeşti să te împrieteneşti şi cu sportul, succesul e garantat.

Nu e uşor, dar nici imposibil. Numai cine nu a ţinut în viaţa lui o dietă nu înţelege. Iar în prima săptămână, sfatul meu este să încerce să evite întâlnirile cu prietenii, ieşirile la restaurant şi tot ceea ce înseamnă socializare” a spus acesta pentru Click!.

„Kilogramele sunt cel mai parsiv lucru din lumea asta”

„Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu.

Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus.

Trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie” a mai spus acesta.

Publicat: 25 iun. 2019, 17:51 Autor: Simona Retete & Diete
Pe aceeași temă
×