Orașul Faptelor Bune, cea mai frumoasă campanie de radio, a început. Prima ZI. Primele emoții la Radio ZU

Publicat: 17 Dec. 2021, 10:50 News
Orașul Faptelor Bune, cea mai frumoasă campanie de radio, a început. Prima ZI. Primele emoții la Radio ZU

Faptele Bune, pașaport de intrare în Orașul Faptelor Bune, au început să se facă auzite în Orașul Faptelor Bune. Puțin după ora 14:00, cei 9 DJ-i Radio ZU s-au cazat în casa de sticlă Radio ZU, ridicată în inima Târgului de Crăciun din Oradea. Câteva minute mai târziu și-au început misiunea, Maratonul Faptelor Bune

Mihai Morar,Daniel Buzdugan și Emma și-au deschis microfoanele și sufletele și au ascultat povestea Corinei. În urmă cu 3 luni, tânăra mămică și-a pierdut soțul care s-a înecat în timpul concediului pe care îl petreceau la mare. Acum, Corina are nevoie de inimile noastre unite, pentru a putea duce un trai decent, alături de cei 3 copii ai ei. Avem și primul clopoțel pentru Corina și urmează să aducem alături cât mai mulți oameni care au de unde, pentru oamenii care au nevoie.

A doua poveste care a sensibilizat inimile celor tuturor celor care ascultă Radio ZU a fost cea a lui Costel. Pompier militar de meserie, bărbatul în vârstă de 40 de ani, a primit un diagnostic cumplit în aprilie, anul acesta. Este bolnav de cancer, iar tratamentul pe care trebuie să-l urmeze este foarte constisitor și poate fi urmat în Italia. Mână de la mână, îl facem pe Costel bine! Lacrimile soției lui, femeia care îi este alături indiferent de situație, sunt de-a dreptul răvășitoare.

Poveștile emoționante continua până pe 22 decembrie, în Orașul Faptelor Bune, dar cum a fost plecarea de la București. Știi sentimentele acelea când pornești în călătoria către orașul tău favorit? Nerăbdare, entuziasm și curiozitate. Acestea sunt sentimentele pe care le-au avut DJ-ii ZU în zborul către Orașul Faptelor Bune.

Publicat: 17 Dec. 2021, 10:50 News
Pe aceeași temă