Razvan Popescu a slabit 50 de kilograme. Vezi cum a reusit si la ce alimente a renuntat

Publicat: 24 iun. 2019, 17:06 Autor: Simona Vedete

Vedeta de la Radio ZU a dus o lupta apriga cu kilogramele in plus, pe care a castigat-o pana la urma.

Razvan Popescu a slabit 50 de kilograme. Vedeta are 40 de ani si a reusit ceva de care se simte tare mandru si pentru a depus mult efort. Intr-un an a reusit sa dea jos 50 de kilograme cu o dieta minune.

Razvan a povestit pentru Click! cum a reusit aceasta performnata, ce dieta a tinut, precum si secretul dietei sale si sfaturi esetiale pentru cine vrea sa slabeasca.

Razvan Popescu a slabit 50 de kilograme

Razvan Popescu a slabit 50 de kilograme

„Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu.

Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus.

Trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie.

Indiferent de dietă, există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite: orice conţine făină albă, orice conţine zahăr şi prăjelile. Dacă reuşeşti să te împrieteneşti şi cu sportul, succesul e garantat.

Nu e uşor, dar nici imposibil. Numai cine nu a ţinut în viaţa lui o dietă nu înţelege. Iar în prima săptămână, sfatul meu este să încerce să evite întâlnirile cu prietenii, ieşirile la restaurant şi tot ceea ce înseamnă socializare” a spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 24 iun. 2019, 17:06 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×