Ce este Toman Diet, dieta care l-a ajutat pe Razvan Popescu sa slabeasca

Publicat: 25 iun. 2019, 16:54 Autor: Simona Retete & Diete

Vedeta de la Radio Zu a reusit sa slabeasca spectaculos in doar un an folosind o dieta simpla.

Ce este Toman Diet. Razvan Popescu a vorbit deseori despre aceasta dieta minune care l-a ajutat sa dea jos 50 de kilograme intr-un an.

Razvan Popescu a slabit 50 de kilograme

„Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu.

Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus.

Trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie” a spus, acesta pentru Click!.

Ce presupune Toman Diet

Dieta presupune 5 mese pe zi (3 principale si doua gustari). Micul dejun si cele 2 gustari constau numai in produse Toman Diet, bine echilibrate in macro si micro nutrienti, in timp ce pranzul si cina constau intr-o proteina de calitate precum peste, pui sau curcan, alaturi de legume sub forma de salata sau gatite la gratar, aburi, cuptor, aburi sau fierte.

Este recomandat sa se faca si miscare pe tot parcursul dietei, pentru ca in acest fel, rezultalele vor fi cele dorite, fara nicio indoiala.

„Toman Diet e un concept care s-a potrivit perfect cu stilul meu de viață. Mai mult, produsele dulci Toman sunt delicioase și te fac să uiți că ești la dietă și nu simți lipsa amandinelor, a eclerurilor și a altor tentații aducătoare de kilograme în plus.

O dietă nu e deloc confortabilă și fără determinarea celui care vrea să scape de kilogramele în plus nu vor apărea rezultatele dorite. Lucrurile devin însă mai simple daca ai la îndemână un program precum Toman Diet pe care îl recomand fără nici o ezitare”.

Publicat: 25 iun. 2019, 16:54 Autor: Simona Retete & Diete
Pe aceeași temă
×