Ion Iliescu, internat de urgenta din nou. Problemele cu inima s-au agravat

Publicat: 25 Jun. 2019, 11:30 Ciao.ro

In aceasta dimineata, fostul presedine al Romaniei, Ion iliescu, a ajuns de urgenta la spital.

Ion Iliescu, internat de urgenta din nou. Acesta a acuzat probleme la inima, astfel ca a fost necesara transportarea lui intr-un spital din capitala.

Problemele cu inima persista de ceva vreme, fiindca de la inceputul anului si pana acum, acesta a fost internat de mai multe ori.

Ion Iliescu, internat de urgenta din nou

Decizie de ultima ora pentru Ion Iliescu.

In luna aprilie a acestui an a fost operat pentru a i se extrage lichidul pericardic, dar problemele nu se opresc aici, astfel ca a ajuns din nou pe mana medicilor la spitalul Elias din Capitala, conform evz.ro.

In urma cu doua luni, Ion Iliescu a suferit o pericardita hemoragica, fiind vorba despre o inflamare a pericardului. In aceste momente au loc pregatirile pentru interventia chirurgicala.

Nu este pentru prima oara cand Ion Iliescu are probleme medicale. In urma cu 12 ani, fostul presedinte a suferit o interventie la artera coronariana in Paris, cand i s-a adaugat al saselea stent.

„Nu a fost vorba despre o operație. Nu a presupus deschidere sau spitalizare. A fost pur și simplu o coronografie. Totul a durat 20 de minute”, a spus atunci Ion Iliescu.

De asemenea, intr-un alt interviu, Ion Iliescu a spus ca a mers la Paris pentru un control de rutina la doi ani de la precedenta interventie la care i s-au implantat cinci stenturi: „Controlul a ieșit pozitiv, dar s-a considerat oportun să-l implanteze pe al șaselea” a spus acesta, potrivit Cancan.

Publicat: 25 Jun. 2019, 11:30 Ciao.ro
Pe aceeași temă