Procuroarea Maria Piturca e plina de bani. Ce afaceri are femeia care a tarat-o pe Sorina din Baia de Arama

Publicat: 24 Jun. 2019, 17:32 Vedete

Toata Romania a vizionat imaginile cu micuta de 8 ani, tarata pe asfalt de procuroarea aceasta. Dar acum s-a aflat si cine este si cati bani are.

Procuroarea Maria Piturca e plina de bani. Conform declaratiei sale de avere, situatia ei financiara este foarte buna. Femeia detine un apartament in Craiova si multe conturi bancare. Maria Piturca are 13 conturi deschise la banca in lei si in euro.

Sumele de bani din conturi sunt de 286.746 lei şi 2.098 de euro, adică aproximativ 65.000 de euro. Conform declaratiei sale de venit, procuroarea a incasat anual 149.740 de lei, adică 12.478 de lei (2.700 de euro) pe luna, informeaza stirilekanald.ro.

Procuroarea Maria Piturca e plina de bani


Procuroarea Maria Piturca s-a facut remarcata in momentul in care a luat-o pe Sorina de acasa. Micuta de 8 ani a fost luata cu mascatii, din casa unde a crescut de la varsta de 1 an si 2 luni. Aceasta a fost luata in plasament de o familie din Mehedinti.

Asistenta maternala a incercat sa o adopte in numeroase randuri, in 2018. Din pacate, cererile ei au fost respinse de fiecare data. Prima cerere a fost respinsa deoarece familia nu intrunea conditii financiare suficient de buna pentru adoptie.

Polițiștii consideră că decizia de luare a fetiței de 8 ani este corectă. Cum o motivează


Apoi cererile au fost respinse pe motiv ca Sorina este in potrivire cu o familie din America, urmand ca ea sa fie adoptata international.

O fetita de opt ani a fost luata de politisti de acasa! Scene ireale in Romania VIDEO

Publicat: 24 Jun. 2019, 17:32 Vedete
Pe aceeași temă