Bianca Pop, atac la Cristina ICH dupa un schimb de mesaje! S-au jignit pe fata: ‘Prostia nu are limite!’

Publicat: 24 iun. 2019, 17:54 Autor: D. C. Vedete

Daca nu stiti cine e Bianca, va amintim noi: este ispita de la Antena 1 care sustine ca nu iese fara o mie de euro la ea, ca sa nu se simta saraca.

Cristina ICH, atac la Bianca Pop dupa ce ispita de la Insula Iubirii, emisiune produsa de Antena 1, a marturisit ca nu iese fara o mie de euro din casa, pentru ca se simte boschetara. Evident, logodnica lui Alex Piturca Jr. nu s-a putut abtine sa nu o ia in vizor si sa ii dea o ‘calduta’.

Pe Cristina ICH o stie toata tara datorita clipurilor video in care ironiza pitipoancele si fetele prostute. Aceasta a abordat si ea subiectul Bianca Pop, ispita cu o mie de euro in geanta. Evident, cuvintele pe care le-a spus la adresa acesteia sunt usturatoare.

Cristina ICH, atac la Bianca Pop

„De vreo câteva săptămâni a apărut duduia care nu iese din casă fără 1.000 de euro. Știm cu toții, uneori, prostia nu are limite, dar să te amuzi de un personaj lipsit de educație, să te folosești de neuronii inexistenți, nu cumva voi aveți o problemă?

Cum poți să faci mișto de un om care nici nu realizează asta. Să știi că eu nu râd de tine. Și nu ești vinovată, deși s-ar putea să mă urăști pentru moment”, este mesajul transmis de Cristina Ich.

Bianca Pop a spus adevarul dupa ce a fost acuzata de prostitutie. Ispita de la Insula Iubirii a facut o declaratie neasteptata: „Totul e pentru bani”

Bianca Pop, contra la Cristina ICH

Bianca Pop a aflat de mesajul pe care Cristina ICH i l-a lasat, in mediul online. Aceasta i-a dat o replica si mai usturatoare decat ‘prostia nu are limite’.

„Eu râd de tine fără să știi. Am și motive, dar mă abțin. Să fii iubită, Cristina Ich”, a spus bruneta in mediul online.

Ispita Bianca Pop, terorizata de iubitul ei! S-a saturat sa fie amanta si acum nu mai scapa de el

Publicat: 24 iun. 2019, 17:54 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă