Bianca Pop a spus adevarul dupa ce a fost acuzata de prostitutie. Ispita de la Insula Iubirii a facut o declaratie neasteptata: „Totul e pentru bani”

Publicat: 11 Jun. 2019, 15:12 Vedete

Bruneta este in mijlocul unui scandal, dupa ce au aparut informatii conform carora practica prostitutia.

Bianca Pop a spus adevarul dupa ce a fost acuzata de prostitutie. Cea mai sexy ispita de la „Insula Iubirii” a vorbit in exclusivitate pentru Cancan, si a facut declaratii surprinzatoare dupa ce a fost acuzata ca practica prostitutia.

Bianca Pop a spus adevarul dupa ce a fost acuzata de prostitutie

Bianca Pop a spus adevarul dupa ce a fost acuzata de prostitutie

„Peste tot au apărut poze cu mine, poze pe care eu le-am făcut pentru o anumită revistă. Nu vreau să dau nume pentru că nu am fost plătită să fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu.

Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte și a trebuit să trimit actele mele ca să dovedesc că sunt folosite abuziv. Eu nu am făcut așa ceva. Încă sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu. Nu mă interesează ce spune lumea, fiecare spune ce vrea” a spus aceasta.

Bianca Pop, sedinta foto interzisa cardiacilor

De curand, Bianca a fost protagonista unei sedinte foto fierbinti, care a innebunit toti barbatii. Si-a afisat formele voluptoase fara nicio jena si chiar a renuntat la sutien in unele poze.

Cancan a intrat in posesia fotografiilor incendiare cu sexy ispita de la „Insula Iubirii”, unde Bianca a dovedit ca este complet lipsita de inhibitii si adora sa fie in fata obiectivului, totul venindu-i natural.

Chiar s-a jucat cu obiectivul aparatului iar produs finit este pe amasura asteptarilor. Bianca stie cum sa suceasca mintile barbatilor si nu ezita s-o faca, ori de cate ori are ocazia.

Publicat: 11 Jun. 2019, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă