E cea mai mare felina din lume! Ligrul asta are 320 de kilograme si mananca zilnic 10 kg de carne! Cum arata si cat este de masiv! VIDEO

Publicat: 11 iun. 2019, 13:31 Autor: D. C. Viral

Ligrul este o specie inventata de oameni la inceputul secolului al 19-lea si, de atunci, a devenit o atractie pentru toti pasionatii de ciudatenii.

Ligrul asta are 320 de kilograme si mananca zilnic 10 kg de carne! Apollo este un ligru care traieste in captivitate in Carolina de Sud si tocmai a fost desemnat cea mai mare felina de pe pamant. Ligrul este un animal „hibrid” obtinut de om in captivitate din incrucisarea unui mascul leu si a unei femele tigru.

Astfel, noua specie obtinuta din aceasta imperechere ajunge sa creasca pana la dimensiuni greu de imaginat pentru cineva care n-a stat niciodata langa un asemenea mutant genetic. In prezent exista in lume mai putin de 1.000 de ligri care cresc toti in captivitate si majoritatea ajung sa depaseasca cateva sute de kilograme. Apollo are 320 de kilograme si are 5 ani ceea ce inseamna ca mai poate creste atat in greutate, cat si in inaltime.

Ligrul asta de 320 de kilograme si mananca zilnic 10 kilograme de carne

Doi dintre ingrijitorii safari-ului unde acest ligru traieste au filmat cateva imagini cu el doar pentru a le oferi oamenilor o impresie despre cat de mare este acest mamifer. Apollo mananca zilnic 10 kilograme de carne de vita sau de pui si este mereu pus sa faca miscare si sa aiba un ritm cat mai activ pentru a putea sa nu ajunga la obezitate.

Animale inlocuite cu holograme, intr-un circ din Germania. Motivul e unul genial VIDEO

Pentru ca a fost crescut inca de la nastere in captivitate si alaturi de oameni ligrul, Apollo nu pare sa reprezinte deloc un pericol pentru oameni si este foarte obisnuit cu prezenta lor. Filmuletul cu Apollo scos la plimbare de ingrijitorii lui a fost vazut de sute de mii de oameni si toata lumea area aceeasi reactie:

„Este o anomalie a naturii”, „Fiara asta ar manca orice vede in fata ochilor”, „Specia asta nu trebuia creeata pentru ca ar putea sa omoare lejer orice fel de alt mamifer”.

Un lup de 40.000 de ani a fost descoperit in Siberia! Animalul era urias, doar capul lui avea 40 de centimetri! Imagini socante

Publicat: 11 iun. 2019, 13:31 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă