Animale inlocuite cu holograme, intr-un circ din Germania. Motivul e unul genial VIDEO

Publicat: 10 iun. 2019, 09:23 Autor: madalina m. Viral

Circul functioneaza in acest mod pentru a preveni cazurile de cruzime impotriva animalelor. Astfel de momente existau in intreaga lume, in cadrul reprezentatiilor.

In Germania exista un circ in cadrul caruia mai multe specii de animale au fost inlocuite cu holograme. Imaginile sunt superbe si cu siguranta vor inspira alte locatii de acest fel sa faca un pas similar. Familia care traieste in casa cu 7 tigri! 

Pana de curand, oamenii nu si-ar fi putut imagina un circ fara ponei, elefanti, maimute si lei. Lucrurile s-au schimbat in 2019, de cand a fost interzisa folosirea de animale vii. Circul Roncalli, din Germania, a avut o idee geniala. Au introdus hologramele, pentru a nu-i lipsi pe spectatori chiar complet de magia animalelor.

Animale inlocuite cu holograme, intr-un circ din Germania!

animale inlocuite cu holograme

Imaginile sunt absolut superbe, iar cu siguranta locatia va intra pe multe itinerarii de vacanta, in acest an, in special in randul familiilor cu copii. Inovatia a fost prezentata in premiera, cu cateva saptamani in urma, iar oamenii au ramas coplesiti.

Show-ul pare sa fie la fel de spectaculos, ca pe vremea reprezentatiilor cu animale vii. Momentele au inclus si o parada de elefanti. Circul Roncalli activeaza inca din anul 1976. Publicul a putut vedea, in trecut, si spectacole cu animale vii. Vremurile s-au schimbat, astfel ca si-au dorit sa realizeze primul circ holografic 3D, din intreaga lume.

Spectatorii pot sa asiste la clipe absolut fascinante, in cadrul show-ului masiv cu proiectii. Arena masoara 32 de metri in latime, iar alti 5 metri in inaltime. Vizibilitatea este una de 360 de grade, pentru ca toti vizitatorii sa se poata bucura de momentele de circ. Nici un animal prezentat nu este real, sustin creatorii, chiar ca unele scene par foarte adevarate. Povestea circului bucureștean

Proiectul fascinant a putut fi posibil datorita laserelor si a proiectoarelor masive, care au fost instalate in arena pentru o experienta holografica. Activistii au acuzat foarte multe companii de circ de faptul ca isi bateau sau infometau animalele folosite in show-uri. Mai mult, necuvantatoarele erau tinute deseori in conditii mizere si exploatate pana la epuizare.

sursa: boredpanda.com

Publicat: 10 iun. 2019, 09:23 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă