Doi ingrijitori de la Gradina Zoologica au fost atacati de ursi. Ce faceau in cusca animalelor

Publicat: 20 aug. 2018, 14:41 Autor: D. C. Life

Cele două victime sunt conştiente, dar au suferit multimple traumatisme şi contuzii, unul fiind în stare mai gravă.

Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov au fost răniţi, luni, după ce au fost surprinşi de urşi în cuşca animalelor. Una dintre victime a fost iniţial inconştientă.

Îngrijitorii de la Grădina Zoologică din Braşov care au fost răniţi, luni, intraseră să cureţe cuşca urşilor, când au fost surprinşi de unul dintre aceştia. Ambele victime au fost stabilizate şi au fost transportate la spital, fiind politraumatizate, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cei doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov care au fost răniţi după ce au fost surprinşi în cuşca urşilor au fost stabilizaţi şi au fost transportaţi la spital.

Doi ingrijitori de la Gradina Zoologica au fost atacati de ursi. Ce faceau in cusca animalelorLa rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au anunţat că a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

”În jurul orei 10.20, am fost sesizaţi cu privire la faptul că doi îngrijitori de la Grădina Zoologică Braşov au fost atacaţi de un urs în timp ce făceau curăţenie în ţarcul acestuia. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie care s-au deplasat la eveniment fac verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care acesta s-a produs. Se întocmeşte dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Doi ingrijitori de la Gradina Zoologica au fost atacati de ursi. Ce faceau in cusca animalelorPotrivit acestora, victimele sunt doi bărbaţi, de 60, respectiv 47 ani. În Grădina Zoologică din Braşov sunt nouă urşi, iar potrivit reprezentanţilor unităţii este primul incident de acest fel.

Publicat: 20 aug. 2018, 14:41 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă