Familia asta traieste in casa cu 7 tigri! Animalele stau la masa si in pat cu ei! Imagini uluitoare! VIDEO

Publicat: 21 feb. 2018, 16:18 Autor: D. C. Life

Animalele stau la masa cu ei. Mai mult decat atat felinele sunt primite in pat, in piscina, oriunde in preajma membrilor familiei.

Familia asta traieste in casa cu 7 tigri!  Animalele de companie aduc multe beneficii in sanul unei familii. Ii responsabilizeaza pe membrii ei si adauga un plus de afectiune. Ei bine, o familie din Brazilia a adus moda animalelor exotice pe post de animale de companie la un cu totul alt nivel.

Familia Borges isi imparte casa cu sapte tigri. Aryas Borges si-a inceput relatia cu felinele dupa ce a descoperit doua dintre ele intr-o stare deplorabila la un circ si le-a adus acasa.

Fiicele barbatului: Nayara, 20, Uyara, 23 si Deusanira, 24, au crescut impartindu-si mesele, patul, timpul de joaca cu animalele considerate de cei mai multi periculoase. Dupa ce a salvat cele doua exemplare, Aryas le-a permis imperecherea, iar acum casa familiei din Maringa este populata de 7 astfel de feline.

familia care traieste cu tigrii

Familia asta traieste in casa cu 7 tigri! Animalele stau la masa cu ei

„Niciodata nu mi-am facut griji pentru faptul ca fiicele mele traiesc sub acelasi acoperis cu aceste animale”, a declarat barbatul. Aryas a adus acasa felinele in urma cu 8 ani desi nu avea nicio experienta in crescutul animalelor salbatice.

„Trebuie sa le arati respect si iubire si asta iti vor oferi inapoi”, a adaugat barbatul. Una dintre fete, Nayara, a format o legatura speciala cu unul dintre tigri, Tom, si deseori o gasesti inotand cu el.

„Inot in piscina cu Tom de 3 ori pe saptamana pentru a-l mentine antrenat. E cam greu si rareori intra in piscina fara mine. Asociaza aceasta activitate cu mine”, a marturisit tanara.

Publicat: 21 feb. 2018, 16:18 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă