Te cunosc de undeva a ajuns la sezonul 14. Ce modificari au anuntat producatorii emisiunii de la Antena 1

Publicat: 11 iun. 2019, 12:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti bune pentru fanii emisiunii! Productia Antena 1 va reveni in scurt timp si are surprize noi pentru fanii emisiunii. Veti afla imediat!

Te cunosc de undeva a ajuns la sezonul 14. Si, pentru a mentine oamenii in continuare interesati, producatorii au decis sa faca mici modificari la format. Acestia au promis mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. Ca de obicei, sezonul 14 va fi prezentat tot de Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Cei patru jurati sunt Ozana Barabancea, Andreea Balan, Aurelian Temisan si Cristi Iacob. Fiecare are rolul lui si toti sunt pregatit sa inceapa in forta sezonul 14. In plus, juratii au cunoscut deja cele 12 vedete care vor concura pentru marele premiu.

Te cunosc de undeva a ajuns la sezonul 14

Schimbarile din cadrul emisiunii nu sunt majore. Din cei 12 concurenti care sunt temeinic pregatiti, deja, 8 dintre ei vor urca pe scena, impartiti in 4 perechi. Ceilalti patru ramasi vor evolua solo la Te cunosc de undeva.

Schimbari la Te cunosc de undeva, sezonul 14

“Sezonul 14 o să fie unul plin de surprize, pentru că sunt patru cupluri versus patru vedete solo. Și atunci o să fie un entertainment foarte interesant. Telespectatorii vor avea bucuria unor transformări absolut fabuloase, în stilul din ce în ce mai luxuriant al show-ului «Te cunosc de undeva!»”, spune Cristi Iacob, juratul care acordă punctele pentru actorie.

“O să fie un sezon pontos, ca să zic așa, plin de glume, cu concurenți extrem de cunoscuți, iubiți și buni cântăreți. Doamne, ce o să-mi audă urechile în acest sezon! O să vedeți ce întrecere o să fie între ei! Și, ca noutate, avem parte și de actori foarte buni care vor să cânte”, spune jurata vocilor, Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, slaba rau! Vedeta se mandreste cu noul ei corp: ‘Vreau sa vedeti diferenta’

Te cunosc de undeva, sezonul 14 incepe in toamna lui 2019

“Sunt fericită că am ajuns la cel de-al 14-lea sezon și că, iată, datorită acestui lucru, «Te cunosc de undeva!» este unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune. Mă bucur de asemenea foarte mult că în acest sezon vor intra în joc mai multe cupluri, și nu doar unul cum s-a întâmplat până acum, dar și că vom avea în scenă concurenți foarte buni și haioși”, adaugă Andreea Bălan, jurata care notează coregrafia.

Andreea Balan, noi probleme de sanatate dupa stopul cardio-respirator! „Simt furnicături la degete”

“Fiind show-ul meu preferat și negândindu-mă nici o secundă acum șapte ani când a început că va dura atât, îl aștept cu mare nerăbdare de fiecare dată. Și aștept fiecare zi de filmare ca pe o mini-vacanță. Dar una profesională, în care sunt pe cât de relaxat ca jurat, pe atât de concentrat și de corect cu cei din ring. Sunt convins că și sezonul 14 va fi unul extrem de bun, la finalul căruia vom auzi de prietenii care s-au legat aici, prietenii care o să dureze”, spune Aurelian Temișan, juratul care acordă punctele pentru partea de show.

Publicat: 11 iun. 2019, 12:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×