Andreea Balan, noi probleme de sanatate dupa stopul cardio-respirator! „Simt furnicături la degete. Poate fi de la coloană” VIDEO

Publicat: 30 May. 2019, 10:14 News 3

Andreea Balan urmeaza sa mearga la un specialist si sa reclame problemele noi de sanatate pe care le are.

Andreea Balan, noi probleme de sanatate dupa stopul cardio-respirator! Dupa ce in urma cu aproape 3 luni Andreea Balan a fost la un pas de moarte acum a revenit in forma maxima pe scena, dar se pare ca nu dupa mult timp au reaparut problemele de sanatate.

Andreea Balan are in continuare ghinion in ceea ce priveste sanantatea iar acum simte din nou ca trebuie sa consulte un doctor. Desi ea sustine ca s-a refacut in totalitate dupa operatia de cezariana prin care a adus-o pe lume pe fiica ei, Clara, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. A reusit totusi sa obtina cu greu acordul medicilor sa cante si sa dansze.

Andreea Balan, noi probleme de sanatate dupa stopul cardio-respirator

Dupa ce a nascut si a trecut printr-un stop cardio-respirator Andreea Balan a mai fost supusa la inca 3 interventii chirurgicale dupa ce a avut o serie de hemoragii grave. Acum, dupa tot acest calvar solista a slabit foarte mult si arata la fel de bine ca inainte sa ramana gravida.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Pe ambele mâini. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară.

Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă, nu-mi fac probleme. Eu sunt genul de om care se deconectează de la aceste probleme atunci când am treabă”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

„Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni.

A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Publicat: 30 May. 2019, 10:14 News 3
Pe aceeași temă