Mihai Constantinescu inca este in COMA indusa. Ce a declarat fosta sotie

Publicat: 30 May. 2019, 09:53 Vedete

Din pacate, indragitul artist inca se afla internat in spital, in stare grava, dupa multiplele stopuri cardio-respiratorii.

Mihai Constantinescu inca este in COMA indusa. In urma cu doua saptamani, vestea stopului cardio-respirator a lui Mihai Constantinescu a indurerat intreaga Romanie.

Unul dintre cei mai indragiti si mai apreciati artisti din Romania este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, sub stricta supraveghere medicala, in timp ce oamenii se roaga neincetat pentru ca el sa-si revina.

Mihai Constantinescu inca este in COMA indusa

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu

Fosta lui sotie, Mihaela Constantinescu, este insa optimista fiindca artistul, chiar daca este in coma indusa, este stabil, si crede ca isi poate reveni dintr-un moment in altul.

„Acum starea lui Mihai e stabilă, dar trebuie să avem răbdare şi să credem că totul va fi bine. E încă în comă indusă, dar va fi bine, ne rugăm în continuare pentru sănătatea lui”, a spus Mihaela Constantinescu pentru Click!.

Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu

Compozitorul Mihai Alexandru vrea sa il salveze pe Mihai Constantinescu cu ajutorul unui ritual. Artistul care e prieten bun cu ‘Iubiti si cainii vagabonzi’ sustine ca rugaciunea il poate ajuta. Acesta a propus un ritual de 3 zile, cu rugaciuni la miez de noapte.

„Dragi prieteni, mă adresez în special celor care sunt în asentimentul meu: vă invit să ne rugăm împreună timp de 3 zile la ora 12 noaptea, cu o candelă aprinsă, pentru sănătatea dragului nostru Mihai Constantinescu, care are mare nevoie de ajutorul nostru. Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Amin!?”, a scris Mihai Alexandru pe Facebook.

Publicat: 30 May. 2019, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă