Simona Secrier îl visează mereu pe Mihai Constantinescu! ”Mi-a spus să…”

Publicat: 01 Jun. 2020, 10:33 Vedete

Moartea lui Mihai Constantinescu a răvășit pe toată lumea. În ultimele clipe de viață, alături de el au fost oamenii dragi. Simona Secrier, văduva artistului, încă ține doliu și mărturisește că îl visează pe artist.

Văduva lui Mihai Constantinescu a mărturisit că l-a visat pe artist și i-a șoptit câteva cuvinte. Femeia se gândește mereu la el, chiar dacă au trecut șapte luni de la deces. Prin vis, cântărețul i-a transmis să stea liniștită. Simona Secrier regretă faptul că nu a reușit să facă un copil cu Mihai Constantinescu.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult. Regret că nu am reușit să facem un copil. Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a spus Simona Secrier, potrivit Wowbiz.

Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe”, a spus Marilena Adam.

Publicat: 01 Jun. 2020, 10:33 Vedete
Pe aceeași temă