Ce mesaj a scris sotia lui Mihai Constantinescu pe panglica funerara. Ti se rupa inima in doua

Publicat: 31 Oct. 2019, 15:02 Ciao.ro
Ce mesaj a scris sotia lui Mihai Constantinescu pe panglica funerara. Ti se rupa inima in doua

Ore sfâșietoare pentru partenera de viață a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier.

Ce mesaj a scris sotia lui Mihai Constantinescu pe panglica funerara. I-a fost alături artistului în toată această perioadă grea în care s-a aflat în comă și a izbucnit în lacrimi chiar lângă ușa salonului unde se afla internat. S-a rugat, permanent, pentru ca Mihai Constantinescu să își revină și a sperat, până în ultima clipă, că îl va avea, din nou, alături.

Astăzi, înainte ca Mihai Constantinescu să pornească pe drumul către eternitate, Simona Secrier a scris un mesaj cutremurător pe panglica funerară a coroanei depuse la căpătâiul regretatului artist.

Ce mesaj a scris sotia lui Mihai Constantinescu pe panglica funerara

„Iubirea ta este tatuată în inima mea!”, a scris Simona Secrier pe panglica funerară, cuvintele sale devenind, astfel, o mărturie atemporală a iubirii pe care cei doi și-au purtat-o, conform cancan.ro.

Cum au fost ultimele clipe de viata ale lui Mihai Constantinescu

Cu doar câteva ore înainte că Mihai Constantinescu să părăsească această lume, medicii au constatat că starea lui devine din ce în ce mai gravă, și-l pot pierde în orice moment, așa că au chemat-o pe soția lui, la spital.

Simona Secrier a intrat în salonul lui, unde l-a văzut pentru ultima oară pe Mihai Constantinescu în viață. Și-a luat adio de la artist pentru totdeauna, după care medicii i-au spus să părăsească de urgență salonul, când semnele lui vitale începuseră să cedeze.

Publicat: 31 Oct. 2019, 15:02 Ciao.ro
Pe aceeași temă