Regina Elisabeta este in doliu! Vestea a afectat-o rau si a incalcat protocolul. A luat o decizie fara precedent

Publicat: 30 May. 2019, 09:25 News 3

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a suferit recent o pierdere. Majestatea sa este in doliu, spre ingrijorarea fanilor.

Regina Elisabeta este in doliu. O foarte buna prietena a suveranei a incetat din viata. Este vorba despre Anette Wilkin, care a murit la 72 de ani. S-ar parea ca Regina este hotarata sa incalce protocolul regal, pentru a putea sa isi conduca apropiata pe ultimul sau drum.

Chiar Regina Elisabeta este dispusa sa incalce regulile de fier atunci cand este vorba despre un astfel de moment trist. Majestatea sa va participa la inmormantarea unei persoane de rand, chit ca in mod normal protocolul nu ii permite unui regal sa faca asa ceva. Motivul este acela ca evenimentul, oricare ar fi el, nu este organizat de Casa Regala.

Regina Elisabeta este in doliu, dupa ce prietena ei s-a stins

Regina Elisabeta este in doliu si s-a parea ca sufera foarte tare dupa pierderea prietenei sale foarte bune. Anette Wilkin i-a fost asistenta persoanala si era cea mai loiala apropiata a Suveranei Angliei. S-ar parea ca femeia a murit in mod brusc, fiind rapusa de o boala crunta.

Anette fost angajata timp de multi ani in cadrul Casei Regale din Anglia. A inceput sa lucreze pentru Regina inca din anul 1974, cele doua avand o relatie cat se poate de speciala. A debutat insa ca menajera la Castelul Windsor.

Mai apoi, a devenit sefa menajerelor si in cele din urma asistenta personala si confidenta Reginei. A ajutat-o pe Majestatea sa in materie de dileme vestimentare, fiind cea care ii asigura tinutele zilnice. Dublura Reginei Elisabeta ii tine locul de 30 de ani! 

„Anette era mereu imbracata impecabil si era in deplin control fata de functia ei si buna cu toti membrii staff-ului. Regina si toti din familia regala au adorat-o si aproape ca au considerat-o parte a familiei. Nu s-a maritat niciodata, dar a fost devotata muncii sale. Si-a dedicat viata familiei regale”, a spus o sursa din apropierea casei regale britanice.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 30 May. 2019, 09:25 News 3
Pe aceeași temă