Regina Elisabeta a implinit 93 de ani. De ce Meghan Markle nu a participat la aniversarea ei VIDEO

Publicat: 21 Apr. 2019, 16:38 Vedete

Este al doilea conducator de stat din lume, ca varsta, care inca activeaza. Azi, de Pastele catolic, a fost sarbatorita alaturi de familia sa.

Regina Elisabeta a implinit 93 de ani de Pastele catolic. A fost sarbatorita cu mare fast de familie si de angajati. In dimineata zilei de duminica, familia regala a participat la slujba de Paste de la capela St George, informeaza dailymail.co.uk.

Alaturi de ea au stat Printul William si Kate Middleton, in timp ce Printul Harry a venit neinsotit. Meghan Markle nu a fost vazuta deloc in compania Reginei Elisabeta, de ziua ei. Cu toate astea, la primele ore ale zilei, ducii de Sussex i-au trimis urari.

Regina Elisabeta a implinit 93 de ani

  • „La multi ani, Majestatii sale, Doamna, Bunica. Iti dorim sa ai cea mai frumoasa zi! Harry si Meghan”, este mesajul transmis de ducii de Sussex.

Printre invitatii la ziua Reginei Elisabeta, in varsta de 93 de ani, s-au numarat Zara si Mike Tindall, Printul Andrew, Printesa Beatrice, Sophie Contesa de Wessex. Alaturi de Regina Elisabeta a stat Kate Middleton, viitoarea regina a Angliei.

De ce nu a fost Meghan Markle la ziua Reginei Elisabeta


La biserica, Printul Harry a mers alaturi de Printesa Anne pentru a nu fi singur. In semn de solidaritate, acesta si-a asortat cravata la costumul purtat de bunica lui, Regina Elisabeta. Aceasta a avut o tinuta light blue si a purtat flori la palarie. Meghan Markle isi planteaza legume, de una singura! Ducesa de Sussex are in plan sa fie total bio!

Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, a lipsit de la ceremonie si de la slujba. Aceasta este insarcinata in ultimele saptamani si urmeaza sa nasca, in orice clipa. Meghan Markle a luat o noua decizie controversata! De ce vrea sa rupa traditia!

Publicat: 21 Apr. 2019, 16:38 Vedete
Pe aceeași temă