Ozana Barabancea, slaba rau! Vedeta se mandreste cu noul ei corp: ‘Vreau sa vedeti diferenta’

Publicat: 21 Apr. 2019, 15:04 News 3

Vedeta Antena 1 si soprana aree o silueta noua. De cand si-a micsorat stomacul, aceasta a slabit considerabil. Are un nou trup suplul!

Ozana Barabancea, slaba rau! Vedeta se mandreste cu noul ei corp, ori de cate ori are ocazia. A fost invitata in cadrul emisiuni News Magazine de la Antena 3 unde a facut o pirueta. Soprana e mandra de noul ei fizic si spera ca exemplul ei sa ii determine pe altii sa slabeasca.

Dupa ce a dat toate kg jos, Ozana Barabancea a ajuns la o greutate de 72-73 de kg. In plus, vedeta a marturisit ce ritual a avut inainte de operatie. Ozana Barabancea sustine ca a mers la duhovnicul ei unde i-a spus ce plan are. Acesta i-a oferit binecuvantarea de a isi modifica trupul creat de Dumnezeu.

Ozana Barabancea, slaba rau in 2019

”Vreau să vedeți diferența. Ce poate să facă o operație de stomac, o operație de conturarea a corpului, lifting circular, nu vreau să mă laud, dar cred că pot fi un exemplu pentru cei din jurul meu. În viitorul apropiat o să fac și șpagatul.

Acum cred că am o greutate de 72-73 de kilograme. Eu nu mai puteam din cauza genunchilor, mi-era dor de anii tinereții. Vreau să cred că sufletul meu a întinerit. Cred că în trecut eram prea ocupată și orgolioasă. Ozana Barabancea, trei operatii in una! Ce si-a mai taiat, in afara de sani!

Voiam să mă duc în Turcia să mă operez. Apoi mi s-a spus că sunt foarte doctori români foarte buni care fac asta. L-am contactat apoi pe Rubin Munteanu pe contul de Facebook și i-am explicat ce îmi doresc. Doliu pentru Ozana Barabancea. Un coleg de-al ei s-a stins din viata, aproape de ea!

Când nu m-am simțit bine l-am sunat și i-am zis că vreau analize. Apoi am fost la duhovnicul meu, mi-a dat binecuvântarea și m-am dus la operație. Nu mi-a fost frică pentru că mi-am luat binecuvântare. Asta mi-a dat puterea să merg la operație”, a declarat Ozana Barabancea.

Publicat: 21 Apr. 2019, 15:04 News 3
Pe aceeași temă