EXCLUSIV | Ozana Barabancea, despre greutatea actuală + Ce tabiet bizar are: „Dacă mă apuc de sport îmi vine și mintea la cap”

Publicat: 09 apr. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ozana Barabancea a vorbit pentru Ciao.ro despre greutatea actuală. Ce tabiet bizar are vedeta și cum arată o zi din viața ei, după filmări.

Ce poți să ne spui despre noul sezon Te cunosc de undeva? Cu ce e diferit?

Fiecare ediție în parte vine cu un element surpriză. Cel puțin eu am fost surprinsă, au fost oameni pe care n-aș fi pariat și m-au surprins în sensul că dacă aș fi pariat, cu siguranță împotriva lor aș fi pierdut.

Da, e adevărat că toți cei care au venit sunt deja bătătoriți pe acest platou, dar de fiecare dată se resetează astfel încât sunt proaspeți sau își găsesc forța să meargă mai departe pentru noua provocare. Și să știți că nu sunt provocări ușoare deloc.

Ozana Barabancea, despre greutatea actuală

Nervi? Peripeții? Distracție ?

Eu n-am să spun în viața mea că m-am enervat că… Eu încerc să mă împrietenesc cu domnul Mihai Petre, să-l adulmec, să îl miros. Îl simt, ca să știu de ce parte îl mușc, îl musc de viu sau îl mușc cu anestezie. Ieri a fost prima prima oară când chiar i-am zâmbit și am zis, “aoleu, tu  ești simpatic”.
E clar că trebuie să se închege o oarecare chimie, totuși, între noi, pentru că nu există această chimie momentan, dar eu sunt dispusă și… vreau să fiu tolerantă și să fiu fată de bun simț.
Mi-a plăcut așa cum îl adulmec maxim, îl miros să vedem dacă îl mănânc de viu sau cu anestezie.

Cum te relaxezi după o  zi plină de filmări, cum te încarci cu energie?

Când ajung în pat, Doamne ce bine e acasă la mine, în patuțul meu, în pernița mea. Nu e nicăieri ca acasă. Trebuie multă liniște, multă liniște. Acasă e acasă, dar când merg la orice hotel, daca aud cea mai mică fisură în auzul meu, iese cu taraboi. Din păcate, sunt mult prea sensibilă.

Ce tabiet bizar are: „Dacă mă apuc de sport îmi vine și mintea și la cap”

Mai găsești timp pentru tine sau doar seara când ajungi acasă, în pătuțul tău?

Eu cred că viața mea personală este aia profesională și invers. Din păcate sau din fericire.
Știu să fur timp pentru mine. E foarte important să furi timp pentru tine și am mai învățat ceva. Dacă mă apucă un soi de tristețe sau eu știu, încerc să fiu de folos …Mi-am dat seama care e secretul. Trebuie să faci bine semenilor tăi. Bine faci, bine găsești, e foarte simplu.

Dar ce ar putea să o supere pe Ozana sau să o enerveze atât de tare?

“NIMIC”. Sunt ipocrită. Multeee. Mi-am dat seama că nu poți să stai singură în paradis. Trebuie să împarți bucuria cu cei din jurul tău, degeaba ești tu bine cu tine, dacă nu ești cu ceilalți. Și am fost odată într-o excursie, e adevărat că într-o excursie de muncă, un loc atât de frumos. Eram singură. Cea mai mare tristete pe care am putut să o trăiesc.

De ce să fiu singură în paradis? Nu am și eu acolo un suflet, un câine, un ceva, o floare, să pot și eu să împărtășesc, să vorbesc, să înjur, să mă cert, să mă împac.

Așa cum fac și eu un interviu și te întreb. Cei mai mulți influenceri, speakeri motivaționali promovează, iubirea de sine. Iubirea de sine duce la egoism. Că eu nu pot să fiu fericită.
Și atunci este bine când ești supărat sau trist să încerci să faci un bine.

Ozana Barabancea, despre greutatea actuală

Este o minciună, eu vin și le spun așa, “Fraților, luați banii degeaba, nu asta este de fapt secretul. Secretul este să fii de folos semenilor tăi, să faci un bine, să ajuți, să întrebi pe cineva de sănătate, să vizitez un bătrân, nu știu, să te duci la mormântul bunicilor”. Că, apropo, acum 2 săptămâni am fost, după 40 de ani la momentul bunicilor mei. Nu mai știam unde este. Într-o seară am stat 2 ore într-un frig de tremuram.

Și l-am găsit până la urmă. Sentimentul ăla a fost atât de puternic, atât de frumos, atât de atât de minunat.
Noi ne gândim la partea asta strict material, strict financiară, trebuie să fim empatici între noi, noi cu noi. Până la urmă despre asta e vorba în viață.

Cum e Ozana în spatele micului ecran?  Cum e Ozana acasă?

Eu nu sunt personaj, sunt doar o personalitate foarte puternică. Eu nu sunt un personaj, ca să ne înțelegem.

Ce tabieturi ai? Unul mai “neobișnuiti”, să spunem.

Îmi place să fac baie la lumina lumânării, indiferent că este zi sau noapte, îmi pun așa vreo 20 de lumânări, stau așa, cuminte. Și după aceea fac duș rece, ca să ma trezesc.

Cum te întreții? Ești adepta măștilor făcute în casa?

Mai folosesc mălai, fac o masca cu o sare foarte fină, luată de la noi, din România. Deci eu sunt fan produse românești. Eu susțin producătorii români.

Nu prea mai am eu timp să mă mai duc la salon, o dată pe săptămână când mă duc la cosmetică. Până acum n-am avut timp de mine. Acum trebuie să mă apuc și de sport, că până acum nu am mai avut timp …

La greutate te-ai menținut…
Nu chiar…

Înseamnă că te avantajează ținuta.

Păi, normal, da, măcar așa să păcălim. Dacă mă apuc de sport îmi vine și mintea și la cap și dacă fac sport sunt deșteaptă.

Publicat: 09 apr. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×